Evertsenstraat 90

3814 SJ Amersfoort

STIJLVOLLE, MODERNE EN ROYALE HOEKWONING

Algemeen

Wat dacht u van deze in 2017 gebouwde en uitgebouwde zeer moderne hoekwoning met Energielabel A? Bijzonder, ook door de speciale aandacht in de recente editie van VT Wonen (nr 9). Gelegen in rustige, groene woonwijk in Amersfoort nabij een winkelcentrum en het stadshart woont u ook nabij het wandelgebied rond de oude stadsmuur en zijn ook de uitvalswegen A1 en A28 en het NS-station snel en goed bereikbaar. Ook niet onbelangrijk: met de voldoende parkeerruimte heeft u geen vergunning nodig. De achtertuin is volledig bestraat en heeft een beplante border en een houten berging met een brede deur voor de fietsen of een motor welke via een eigen ‘achterom’ bereikt kan worden.

Indeling
Uw entreehal is voorzien van stenen zwart/wit tegels, inclusief een toiletruimte en de trapopgang naar de bovenverdiepingen.
De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Er ligt een licht getinte eikenhouten pvc-vloer met ‘visgraat’-motief en vloerverwarming. Extra bergruimte is er door de aanwezige trapkast en de gehele woonkamer is (in 2019) twee meter uitgebouwd.

Aan de voorzijde bevindt zich een riante halfopen keuken in U-opstelling. U kookt aan een ruim composiet werkblad, een zes pits gasfornuis inclusief oven en diverse andere keukenapparatuur.

1e verdieping
Aan de voorzijde, op de eerste verdieping van de woning bevinden zich een ruime slaapkamer en de badkamer met inloopdouche (inclusief ‘regendouche’), een tweede toilet, een wastafelmeubel en een ventilatieraam.
Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers gesitueerd, waarvan één met een ingebouwde kastenwand.
Bijzonder op deze verdieping is het vele lichtinval door de grote raampartijen. De verdieping is sfeervol afgewerkt in lichte tinten en heeft over de gehele oppervlakte vloerverwarming

2e (zolder)verdieping
Met een vaste trap komt u op de voorzolder van de zolderverdieping, waarop zich veel berg- en opslagruimte bevindt. De Cv-ketel (Intergas HRC 2017), de omvormer van de zonnepanelen, de mechanische ventilatie en de wasmachine, met extra opbergruimte, in een separate afsluitbare ruimte opgesteld. Op deze verdieping bevindt zich eveneens een ruime slaapkamer welke kan worden afgesloten door bijzondere loftdeuren.

Extra informatie
o De woning heeft 6 zonnepanelen en energielabel A

Samengevat
Een woning die er mag zijn. Ruim opgezet in een moderne stijl, maar van binnen zo ingericht dat je je waant in de sfeer van een jaren ’30-woning. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!