Metopestraat 0-ong

5705 AN Helmond

NOG 1 TE KOOP; START BOUW OKTOBER 2022.

Heb je interesse, klik dan via de projectlink onder aan deze pagina door naar de website van project PuurHelmond (puurhelmond.nl) en lees meer over de woning zelf.

Woningen
De woningen van PuurHelmond zijn door Hilberink Bosch Architecten getekend. De architect heeft de binnen- en buitenruimte optimaal weten te benutten en een moderne strakke maar toch ook warme uitstraling gegeven. De grote ramen geven een mooie lichtinval, de patiowoningen zijn duurzaam en je kan lekker via een grote glazen schuifpui vertoeven in je eigen patiotuin. Iedere woning beschikt over een eigen oprit en berging.

Alle patiowoningen zijn uiteraard gasloos, zeer goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, gebalanceerde ventilatie en zonnepanelen. Klaar voor de toekomst!

De tuinen aan de achterzijde van de woningen worden afgewerkte met houten schuttingen en poorten. We hebben zelfs aan de opritten gedacht. Ze worden standaard bestraat.

Keuken
De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar verrassen, verleiden en verwennen. De open keuken is tevens deel van de woonkamer. De meeste mensen willen graag zelf kiezen en het meubilair en de keuken op elkaar afstemmen. Je bent daarom vrij in de keuze van de keuken.

Sanitair
Voor de sanitaire voorzieningen is gekozen voor een heldere basis die past bij het ontwerp van de woning. Goede materialen van Villeroy en Boch en Grohe zorgen voor een verzorgde uitstraling. Er is een mooi tegelpakket samengesteld met moderne wand- en vloertegels. Wil je het sanitair personaliseren dan is dat vanzelfsprekend mogelijk.