Fazantenlaan 24

3951 AJ Maarn

HALF VRIJSTAANDE VILLA OP UNIEKE LOCATIE

Algemeen
In de bosrijke omgeving van de gemeente Maarn, nabij de Utrechtse heuvelrug, staat een royale half vrijstaande villa met garage op een perceel ter grootte van bijna 500 m2.

De locatie is mede aantrekkelijk door de aangelegde brede plantsoenen, kinderspeelgelegenheid en een leefomgeving.

Binnen een actieradius van enkele minuten bent u in de dorpskern van Maarn, met alle essentiële voorzieningen, een NS station, een variatie aan winkels en natuurlijk de vele recreatiemogelijkheden in de Utrechtse Heuvelrug.
U beschikt over een diepe achtertuin met beplanting die aansluit op de natuurlijke omgeving en de vrijstaande stenen garage en een oprit voor meerde auto’s.

Indeling
Begane grond
De entree is ter zijde van de woning en bevat een separate garderobe, een toilet met fonteintje en de meterkast.
Aan de voorzijde bevindt zich een riante L-vormige woonkamer met veel lichtinval door extra raampartijen in de zijgevel. Een brede schuifpui biedt u optimaal uitzicht over de met veel groen aangelegde voortuin tot aan de groenstrook aan de straatkant. Een sfeervolle open haard accentueert uw woonbeleving.
Tussen de woonkamer en de aan de achterzijde gelegen eetgedeelte is voldoende ruimte voor het creëren van een spel- of werkhoek.
De eetkamer heeft een schuifpui naar een terras in de achtertuin, die overigens in open verbinding staat met de keuken. Deze is in een hoek opstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouw keukenapparatuur.
Grenzend aan de keuken is nog een bijkeuken met de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel.

1e verdieping
Via een trap bij in de hal komt u op de ruime overloop van de eerste verdieping. Er staat een inbouwkast en er is toegang tot de slaap- en badkamers.
Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd met inbouwkasten.
Aan de voorzijde van de woning is nog een derde royale slaapkamer.

De badkamers
Er zijn twee badkamers. De eerste is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel en een tweede toilet. Er is een dakraam geplaatst voor sfeervolle lichtinval. De tweede kamer heeft een douchegelegenheid en een wastafel.

Samengevat
Een fraai ingedeelde woning op een unieke locatie. Dat mag voldoende zijn voor het aanvragen van een bezichtiging. Een afspraak raden wij u ten sterkste aan.