Hertenlaan 20

3951 AT Maarn

HELFT VAN DUBBELE VILLA OP BOSRIJKE LOCATIE.

Algemeen
Over ‘groene woonomgeving’ gesproken. In het bosrijke Maarn kunt u de helft van een dubbele villa betrekken op en locatie die recht van spreken heeft. Vlakbij het Nationale Park de Utrechtse Heuvelrug – u loopt zo de bossen in!! - en tevens op loopafstand van het dorpscentrum met alle essentiële openbare voorzieningen van een gezondheidscomplex tot winkels en zelfs een NS station bent u prima voorzien.
De woning - met villa uitstraling - beschikt over een garage met overkapping, witgoedaansluiting, een oprit (voor 2 auto's) en vrij uitzicht op een verkeersluwe villawijk.
De tuin voor- en achter is fraai aangelegd met beplante borders en diverse terrassen voor zon- en schaduw. De voor- en achtertuin is voorzien van een sproei-installatie.

Indeling
Begane grond
In de entreehal treft u een toiletruimte, een garderobe, een trap naar de kelder (ca. 7 m2 stahoogte) en de trapgang naar de bovenverdiepingen. Grenzend aan de hal komt u in een royale living in een L-vorm met openslaande deuren naar een van de terrassen in de achtertuin. Een open keuken in een hoekopstelling is voorzien van diverse inbouw keukenapparatuur en heeft een deur naar de bijkeuken. Via de bijkeuken is de garage inpandige te bereiken. De garage heeft ook een deur naar de tuin.
De totale oppervlakte van woonkamer en keuken is maar liefst 52 m2.
De gehele begane grond heeft vloerverwarming en er liggen natuurstenen tegels.

1e verdieping
Vanuit de overloop van de eerste bovenverdieping zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd van ca. 16,5, 14,5 en 12,5 m². Tevens is er ruimte voor de extra slaap- werkkamer van ca. 30,5 m². Een praktische badkamer met een ligbad, een douche voorziening, een tweede toilet en een wastafelmeubel completeren deze verdieping.

2e (zolder)verdieping
Op de overloop van de tweede verdieping zijn de witgoedaansluitingen en is nog een extra slaapkamer beschikbaar, alsmede ruimte voor extra berg- en opslag.

Samengevat
Zonder overdrijving een ruime woning in een werkelijk ‘groene woonomgeving’.
Maak een afspraak voor een bezichtiging en overtuig uzelf.