Laan Van Laag Kanje 123

3951 KD Maarn

TE KOOP: vrijstaande recreatiebungalow, een pareltje zoals je maar zelden ziet. Op werkelijk een van de mooiste plekjes op bungalowpark Noord West Kanje op een perceel van ruim 1200 m2, grenzend aan landgoed “de Peppelenk’’. We noemen: een ECHT vrij uitzicht, volledig tot rust komen en wonen in de bossen.
Zodra u via de lange oprit om de hoek kijkt naar dit besloten perceel ziet u gelijk waar wij het over hebben. Een geweldige plek met veel privacy, natuur en licht.

Gelegen aan een boslaantje ligt deze vrijstaande recreatiebungalow waar u zich meteen ontspannen zult voelen. Weg van alle drukte en verplichtingen, tot rust komen op uw eigen bosperceel. De grote bos- en natuurtuin heeft een praktische houten chalet en houtopslag. Deze tuin nodigt uit tot het recreëren in de natuur. Genieten van vogelzang en nieuwsgierige eekhoorns.

Deze recreatiewoning biedt de aanwezigheid van 2 slaapkamers, een lichte badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Via de entree bereikt u de lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin en aansluitend een open keuken. De bijkeuken/inpandige berging heeft een aparte toegang.

Bijzonderheden:
- Heerlijk vrij gelegen, een plek waar men tot rust kan komen.
- Deze woning is buitengewoon geschikt voor de echte tuin- en natuurliefhebber!
- Vrijstaande houten berging en houtopslag aanwezig.
- Diverse uitbouw mogelijkheden.
- Glasvezelaansluiting aanwezig.
- Woonoppervlakte circa 51 m².
- Perceel 1260 m².
- Verwarming en warm water door middel van een CV combi ketel
- Erfpachtcanon circa € 1.195,- per jaar.
- De woning wordt opgeleverd 'as is where is'.
- Levering vindt plaats bij Notariskantoor Veldjesgraaf & Korlaar te Woudenberg.
- Aanvaarding in overleg.