Laan Van Laag Kanje 73-r1

3951 KD Maarn

Laan van Laag Kanje 73r-1 Te Maarn
Merellaantje
U zoekt: een moderne vrijstaande recreatiebungalow? En u wilt recreëren in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, midden in de natuur met rust en ruimte om u heen? Waar u de vogeltjes hoort fluiten en de eekhoorns ziet springen.
Wij bieden aan: een instap klare moderne woning op een plek waar u meteen kan ontspannen! Weg van alle drukte en tot rust komen op uw eigen bosperceel, uniek gelegen naast het Henschotenmeer enerzijds en op 5 fietsminuten van het dorp Maarn met diverse winkelvoorzieningen en het NS-station.
De huidige eigenaar heeft het bosperceel fraai aangelegd met diverse plekken om bijvoorbeeld heerlijk te kunnen genieten van de ondergaande zon of een beschutte plek voor een hangmat om een boek te kunnen lezen. Daarnaast is er een houten berging met annex een carport.

Indeling:
Entree/hal met deur naar de keuken, de badkamer en toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft houten vloerdelen, een houtkachel en veel lichtinval door alle raampartijen waardoor u vanuit elke hoek zicht heeft op uw prachtige bosperceel en fraai aangelegde tuin. De woonkamer is ingedeeld met een zitgedeelte, een apart eetgedeelte en een werkplek/bibliotheek. Via een gesloten portaal bereikt u de 1ste verdieping. De keuken heeft aan beiden zijde een moderne, licht keukenopstelling met houten werkblad en is voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur. Via de – in 2 delen te openen achterdeur – bereikt u de tuin. De moderne badkamer is uitgevoerd met ligbad, een douchecabine, een toilet en een wastafel met ombouwmeubel.
1ste verdieping: overloop met 2 royale slaapkamers, beiden voorzien van dakramen.

Eigenaren van de bungalows op dit park zijn verenigd in een BV: Noord-West-Kanje Beheer. Naast de koopsom van de recreatiebungalow is een bedrag verschuldigd voor acht aandelen met een totale waarde van ca.
€ 11.500,-. Er wordt een jaarlijkse erfpachtcanon betaald waarvan o.a. het park met al zijn faciliteiten wordt onderhouden.

Bijzonderheden:
- Unieke plek binnen het park, een goed verborgen paradijsje!
- Deze woning is buitengewoon geschikt voor liefhebbers van natuur en veel privacy.
- Parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen perceel.
- Perceel maar liefst 821 m²!
- Snel internet via glasvezelaansluiting.
- Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en dakisolatie.
- Erfpachtcanon circa € 930 ,- per jaar.
- Levering vindt plaats bij Notariskantoor Veldjesgraaf & Korlaar te Woudenberg.
- Aanvaarding in overleg.