Prinseheuvellaan 16

3951 VB Maarn

UNIEK: RUIM WONEN IN HET GROEN!

Deze royale middenwoning met garage en berging, is in het lommerrijke Maarn gelegen, dichtbij diverse uitvalswegen zoals de A-12. Het Henschotermeer is op 10 minuten fietsen afstand. De bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de zandverstuiving op enkele loopminuten. Maarn heeft een eigen NS-station. Samengevat: U woont er ruim en rustig!

In de achtergelegen woonwijk vindt u verschillende speelvelden voor kinderen. De tennis- en hockeyvereniging zijn er gesitueerd.
De woonomgeving is populair bij gezinnen met jonge kinderen. In de directe omgeving zijn diverse besloten hofjes waar kinderen veilig kunnen spelen. En de basisschool is op loopafstand te bereiken.

De woning heeft een fijne voor- en achtertuin die veel privacy bieden. De zonnige achtertuin op het zuiden, voorzien van een achterom, heeft een houten berging - die perfect is voor fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen - en deur naar de garage van ruim 18m2!

Begane grond
Entreehal met toilet, trapopgang, meterkast en trapkast. Ruime Z-vormige woonkamer met veel lichtinval. Aan de voorzijde een heerlijk vrij uitzicht op groenplantsoen. De half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u 3 ruime en volwaardige slaapkamers. De lichte ingerichte badkamer heeft een 2de toilet, een douchecabine en een wastafelmeubel. Vaste trap naar 2de verdieping.

Tweede verdieping
Fantastische ruime zolderverdieping met voorzolder en zolderkamer. Indien gewenst zouden hier 2 kamers kunnen worden gerealiseerd.

Extra informatie
• In de koopovereenkomst zal een niet-zelf bewoningsclausule alsmede een ouderdomsclausule opgenomen worden.
• In de fotoreportage zijn Artist Impressions toegevoegd. Hierin zijn de ruime mogelijkheden van deze woning duidelijk zichtbaar, waarbij een uitbouw van 2 meter is meegenomen.