Raadhuisplein 1

3951 XV Maarn

TE HUUR

ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORKAMERS
OP EEN UNIEKE LOCATIE.

Op een werkelijk zeer representatieve locatie, in het Rijksmonumentale voormalige gemeentehuis van Maarn worden op de bel-etage te huur aangeboden 2 fraaie kantoorkamers met medegebruik van de monumentale hal, keuken en 2 toiletten.

BURGEMEESTERSKAMER

Fraaie kamer ( ca. 18,5 m2) gelegen aan de pleinzijde met uitzicht. Van oorsprong werkkamer van de burgemeesters Everwijn Lange en baron Van Hemert tot Dingshof. Nu in gebruik als spreek- en vergaderkamer.

B&W-KAMER

Rustig gelegen kamer ( ca. 14,5 m2) aan de achterzijde, thans in gebruik als vergader- en werkkamer.

Naast het gebruik van beide kamers heeft u het medegebruik van een keuken met apparatuur, 2 luxe toiletten en de monumentale hal. Entree via het monumentale bordes.
Parkeerruimte voldoende op eigen terrein.
Eigenaar verhuurt de naastgelegen Raadzaal voor huwelijken, vergaderingen en cursussen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1450,– per maand excl. energie- en servicekosten ( o.a. schoonmaakkosten gezamenlijke hal).
Het is bespreekbaar om de burgemeesterskamer gezamenlijk met eigenaar te gebruiken als spreek-/ vergaderkamer waarbij de huidige inrichting in stand blijft. Eigenaar gebruikt deze kamer nu ca. 2 dagdelen per maand. Huurprijs zou dan € 1250,- per maand bedragen ( excl. Energie- en servicekosten)
Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Eigenaar heeft een voorkeur voor een huurtermijn van 5 jaar + 5 optiejaren. Eventuele afwijkende huurtermijn bespreekbaar.

Zekerheidsstelling
bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huur.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.
Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Het Raadhuis Maarn is gebouwd in 1925, is een Rijksmonument en is tot de herindeling in 2005 in gebruik geweest als gemeentehuis van de gemeente Maarn en Maarsbergen.
In 2015 zijn het souterrain, de bel-etage en de zolder gekocht door 3 partijen met als doel het beschikbaar houden van plein en bordes voor de gemeenschap van Maarn en Maarsbergen (bv. Koningsdag, Herdenking gevallenen, Sint intocht etc.) en die het geheel hebben gerestaureerd en grotendeels terug gebracht hebben in de oorspronkelijke staat.
Het souterrain van het Raadhuis is in gebruik bij een architectenbureau, op de zolderverdieping heeft de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn een expositieruimte ( uitsluitend via de hal toegankelijk in de weekeinden).