Trompstaete 50

3951 WX Maarn

BESCHIKBAAR: LUXE 3-KAMERAPPARTEMENT IN HET ‘GROENE’ MAARN

Trompstaete , Maarn
In de lommerrijke gemeente Maarn met een overvloed aan recreatiemogelijkheden, waaronder het Nationaal Park, de Utrechtse Heuvelrug en het Henschotermeer, is in het appartementencomplex Trompstate een 3-kamer appartement met balkon beschikbaar gekomen, gelegen op de 1ste verdieping. Hoewel buitengewoon geschikt voor senioren en minder validen’, is er geen minimum leeftijdsgrens aan verbonden, met uitzondering van de voorwaarde dat de appartementen met maximaal 2 personen mogen worden bewoond. Het luxe complex ligt op loopafstand van het dorpscentrum en het NS station.

Hoofdingang
Bij de hoofdingang met een centrale hal, waarin de brievenbussen en het communicatiesysteem is voor alle bewoners, is een fraai atrium met diverse beplanting met zitgelegenheid gecreëerd. Hier is ook de lift bereikbaar.
U heeft een eigen entree en een inpandige berging en een gezamenlijke stalling met elektra voor het stallen van de fietsen, of de scootmobiel.

Indeling van het appartement
De entreehal met de meterkast biedt toegang tot een logeer-of werkkamer met uitzicht op het fraaie atrium, een toiletvoorziening, een separate (praktische) bergruimte met o.a. de opstelling van de Cv-ketel (met warmte terugwin unit) en veel bergruimte, de badkamer met de witgoedaansluitingen, een hoofdslaapkamer (ca.19m2) en de sfeervolle woonkamer met aansluitend een half open keuken.

De royale badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche, een wastafel en een tweede toilet. Vanuit de hoofdslaapkamer en de woonkamer is er toegang tot een balkon op het zuidoosten.
De keuken is in een lichte L-opstelling, heeft veel praktische kastruimte en diverse inbouw keukenapparatuur.

Extra informatie
o Bouwjaar complex 2003;
o De woonkamer, keuken, hal en slaapkamers zijn voorzien van fraaie laminaat vloer;
o De maandelijkse servicekosten bedragen € 171,37 per maand;
o Het woonoppervlak is 88m2
o De appartementen zijn energiezuinig en volledig geïsoleerd;
o Er is een actieve VVE te bereiken onder www.trompstaetemaarn.nl

Samengevat
Gelegen op een werkelijk prima en fraai groene locatie is een bezichtiging zeker aan te raden. De luxe uitstraling van het complex zal u zeker verrassen.