Kolklaan 35

3953 BL Maarsbergen

GEMODERNISEERDE WONING IN GROENE LEEFOMGEVING

Kolklaan 35, Maarsbergen

Algemeen
Aanbevolen: een twee-onder-één kap woning, welk wij graag als ‘modern opgezet en ingericht ‘familiehuis’ benoemen. De locatie bevindt zich in een overwegend ‘groene’ leefomgeving, centraal gelegen in de gemeente Maarsbergen. Zeer verkeersluw, maar wel nabij de belangrijkste uitvalswegen en recreatiemogelijkheden, waarvan. Wij noemen: het Henschotermeer, het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Golfclub Anderstein.
Het perceel is ruim 200 m2 groot en heeft een voor – zij - en achtertuin, waarin een stenen berging en een veranda is geplaatst.

Bijzondere informatie
De woning is op zowel de begane grond, op eerste verdieping als op de zolderverdieping uitgebouwd en gemoderniseerd, zoals een erker aan de voorzijde en een ruime woonkeuken met een extra serre met openslaande deur, naar de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd en ook op de zolderverdieping is voldoende ruimte vrij gemaakt voor een extra slaapkamer .

Indeling
Begane grond
De entree is aan de zijkant van de woning, waarin de trapopgang, de meterkast, een garderobe en een moderne toiletruimte met fonteintje. De royale woonkamer loopt van voor naar achteren en heeft door de extra erker veel lichtinval. Er staat een moderne houtkachel. De halfopen woonkeuken is ingericht in een lichte hoekopstelling en voorzien van diverse inbouw keukenapparatuur. De woonkamer en keuken hebben fraaie eiken lamel parketvloer.

1e verdieping
Vanuit de overloop op de eerste verdieping is er zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde verbinding met totaal vier slaapkamers.
De moderne badruimte is voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet en een wastafel met meubel.

2e (zolder) verdieping
Met een vaste trap komt u op een tweede (zolder) verdieping welke geheel is gemoderniseerd. Deze zeer royale zolderruimte is aan de achterzijde over een belangrijk deel voorzien van een kunststof dakkapel. In deze ruimte staat tevens de C.V.-ketel en is er achter de geplaatste knieschotten veel extraberg- en opslagruimte gecreëerd. Ook de witgoedaansluitingen zijn daar aangebracht.