Dorpsstraat 97

3927 BC Renswoude

ORIGINEEL INGEDEELDE GEZINSWONING IN DORPSHART

Beschikbaar: Zeer goed onderhouden gezinswoning in het hart van de gemeente Renswoude in de provincie Utrecht. Op steenworp afstand van het Kasteel Renswoude. De locatie van de woning bevindt zich nabij het Kasteelbos en in een uitgebreide wandelomgeving. De gemeente zelf heeft goede verbindingen met de omliggende steden zoals Veenendaal, Barneveld en Ede en de woning is op loopafstand van het winkelaanbod. Aan de achterzijde van de woning is een royale -met poort afsluitbare- oprit bereikbaar, welke naar de garage leidt. U beschikt over een fraai aangelegde achtertuin, met terras, veranda en tuinhuis.

Indeling
Begane grond
De entreehal bevindt zich aan de zijkant van de woning met de trapopgang naar de bovenverdiepingen. Een ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Er staat een sfeervolle open haard en grenzend aan de woonkamer is een keurig ingerichte keuken met diverse keukenapparatuur zoals een combimagnetron, een kookplaat op gas en een vaatwasser. Er is veel opbergruimte beschikbaar. Grenzend aan de keuken is een bijkeuken waarin de witgoedaansluitingen, een separate wasruimte en een toilet. Een ‘portaal’ vormt de verbinding met de aangebouwde berging en de toegang tot de zij-tuin.

1e verdieping
Een vaste trap brengt u op de eerste bovenverdieping, waarop zich twee slaapkamers en de badkamer bevinden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft veel lichtinval door de grote raampartijen, er ligt tapijt en een inbouwkast geeft u veel extra bergruimte.
In de kamer aan de achterzijde ligt ook tapijt en er staat een flinke kastenwand.
De badkamer is volledig betegeld, heeft een douche voorziening en een wastafelmeubel.

2e verdieping
Op de voorzolder van de tweede verdieping is de opstelplaats van de Cv-ketel.
Aan de voorzijde ligt een derde slaapkamer met veel extra bergruimte door de aangebrachte ‘knieschotten’ en heeft een extra (recentelijk) geïnstalleerd dakraam. Aan de achterzijde is tenslotte nog een vierde slaapkamer gerealiseerd.

Extra informatie
• Aan de voorzijde van de woning is dubbelglas met geluidsisolatie;
• De badkamer is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd;
• Aan de zijkant van de woning zijn alle deuren en kozijnen vernieuwd, alsook de kozijnen van het portaal, achterdeur berging, zijkant garage en de
garagedeuren;
• De aan de achterzijde aanwezige toegangspoort is recentelijk vervangen.

Maak snel een afspraak om deze charmante twee onder een kap woning te bezichtigen en laat u verrassen door de ruimte in- en om de woning.