Glashorst 2-D

3925 BS Scherpenzeel

COMFORTABEL EN ROYAAL APPARTEMENT IN JAREN ’30 STIJL

Algemeen
Aangeboden: in het kleinschalige appartementencomplex Groot Wallennburgh in het dorpscentrum van de Gelderlandse gemeente Scherpenzeel is een royaal appartement met drie grote slaapkamers vrijgekomen. De architectuur van de appartementen heeft de bouwstijl van de Delftse School met authentieke jaren ’30 kenmerken. Het betreffende appartement ligt op de begane grond, welke direct vanuit de centrale hal en vanuit de binnentuin bereikbaar is. Aan de achterzijde is een royaal terras van ca. 45 m2 welke grenst aan een gezamenlijke, fraaie, ‘binnentuin’. U beschikt over een eigen inpandige berging en een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage. Het appartement heeft een totaal woonoppervlakte van 120 m².

Indeling
Vanuit een gezamenlijke centrale entreehal met de brievenbussen, het trappenhuis - inclusief een liftvoorziening - is er toegang tot het eigen appartement.

De riante woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft grote raampartijen die van boven naar beneden lopen en uitzicht bieden op het dorp. Aan de achterzijde bevindt zich een open keuken in L-opstelling met diverse inbouw keukenapparatuur.
Er zijn drie ruime slaapkamers beschikbaar en een badkamer die zowel vanuit de entreehal als de ouderslaapkamer kan worden bereikt. De badkamer is geheel getegeld en heeft een grote inloopdouche en wastafel meubel met veel opbergruimte.

Samengevat
Een stijlvol appartement met een eigen terras (op het zuidwesten) en veel comfort. Reden genoeg om een kijkje te nemen. Een afspraak is de eerste stap.