Noorderdijkweg 25a

Wieringerwerf

Heerlijk luxe wonen op het water!

Dat klinkt als een geweldige houseboat! Met de moderne uitstraling, compacte indeling en luxueuze voorzieningen biedt deze houseboat een unieke ervaring. Het feit dat je elke dag op een andere plek kunt ontwaken geeft een gevoel van vrijheid en avontuur.

De houseboat heeft een roestvrijstalen ponton van 15x5 meter met een ruime veranda aan de voor en achterzijde. Binnenin is er een lichte en ruime woonkamer met grote ramen om te genieten van het uitzicht op het water. De moderne keuken is voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasser, koelkast en vriezer. De compacte maar luxe badkamer heeft een toilet, badmeubel, een infrarood warmtepaneel en een regendouche met knopbediening. Er zijn ook twee slaapkamers en een werkkamer aanwezig. De masterbedroom heeft een boxspringbed van 200 x 180 cm met onderbouw met kastruimte en een kledingkast over de volledige breedte.

De houseboat is voorzien van electrische CV, vloerverwarming en het leidingwerk is netjes weggewerkt in de vloeren en de wanden. De vloeren zijn afgewerkt met PVC. Verder zijn er een werkkast met wasmachine en droger (Siemens) en opbergsysteem aanwezig. De verlichting wordt geregeld via Hue systeem (via de App te bedienen).De elektriciteitsvoorziening wordt gegarandeerd door een 9-groeps installatiekast met aardlekschakelaars.

Na een dagje varen kun je ervoor kiezen om de houseboat aan te meren in een haven of aan de kade.
De foto’s geven een indicatie van de houseboat, maar er zijn mogelijkheden om de houseboat volledig aan jouw wensen aan te passen.

Klinkt dit als iets waar je interesse in hebt? Maak dan een afspraak!
Bezichtiging is alleen mogelijk op afspraak.

Genoemde prijs is exclusief 21% BTW.