Aalswaard 10

Wijk Bij Duurstede

Ontdek onze nieuwste houseboat, een absoluut pareltje dat volledig is voltooid en klaar is om te schitteren. Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige schoonheid te komen bewonderen en te ontdekken wat zij te bieden heeft.

Deze houseboat is voorzien van een roestvrijstalen ponton met afmetingen van 9 bij 4,5 meter, een stevig stalen frame en prachtige aluminium kozijnen.

De woonkamer is uitgerust met een moderne keuken, inclusief een inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, recirculatie, standaard werkblad met spatrand, wasbak met een standaard kraan en een onderbouwkoelkast.
Daarnaast beschikt de houseboat over een gezellige slaapkamer met twee ruime hangkasten en een badkamer met een douche cabine van 800x800 liter, wastafel, toilet met sanibroyeur en watervaste Fibo wandbeplating.

Elke ruimte is voorzien van een strak, wit spanplafond onder het stalen frame, wat zorgt voor een aangename akoestiek. De elektrische warmwaterboiler van 80 liter garandeert heerlijke warme douches.

Voor extra luxe en comfort bieden wij een maritiem pakket aan, waarmee u zonnepanelen, elektrische motoren, een stuurinrichting en een ballustrade aan de buitenzijde kunt toevoegen.

Kortom, onze houseboat biedt alle luxe en comfort die u nodig heeft voor een fantastische tijd op het water. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en prijzen! Wij staan klaar om uw dromen van een buitengewone houseboat-ervaring werkelijkheid te laten worden.

Bezichtiging is alleen mogelijk op afspraak.

Let op!! genoemde prijs is een vanaf prijs exclusief BTW.