De Henschoterhof 11

3931 HZ Woudenberg

3-KAMERAPPARTEMENT IN MODERN ONTWIKKELD COMPLEX

Algemeen
In de dorpskern van de gemeente Woudenberg is een 3-kamer appartement in een modern complex beschikbaar gekomen. Het appartementencomplex maakt harmonisch deel uit van de winkelomgeving en heeft een centrale hal met brievenbussen, een video intercom-installatie en een liftvoorziening-en-trapopgang naar de appartementen op de bovenverdiepingen. Onder het
appartementen complex bevindt zich de afgesloten parkeerkelder met eigen parkeerplaats en berging. Het betreffende appartement ligt op de eerste verdieping.

De vraagprijs dient gezien te worden als vanaf biedprijs.

Indeling
Elk appartement heeft een eigen entree met de meterkast en de toegang tot het woongedeelte. Allereerst is daar de woonkamer met een daaraan grenzende open keuken in een L-opstelling. Er staan: een inbouwkoelkast, een 5-pits gas kookplaat, een vaatwasser en een oven. Vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht op het winkelcentrum. Aan de woonkamer bevindt zich een slaap/werkkamer.
Via een kleine hal komt u in de slaapkamer met een inbouwbergkast en de badkamer voorzien van een douchevoorziening, een ligbad, een separaat toilet met wasbakje en een wastafelmeubel. Tenslotte heeft u een berging waarin de cv-ketel (2007) en de witgoedaansluitingen. Aan de voorzijde van uw appartement ligt uw zonnige terras.

Extra informatie
Over het gehele woongedeelte ligt een hout-getint laminaat.

Samengevat
Een modern ontwikkeld appartementencomplex in het sfeervolle dorpscentrum van een ‘groene’ gemeente nabij diverse uitvalswegen naar de omliggende steden. Een bezichtiging aanvragen? Ons advies: zeker doen!