De Steeg 2

3931 PM Woudenberg

VRIJSTAANDE VILLA IN LANDELIJKE OMGEVING

Algemeen
In het uitgestrekte buitengebied van de gemeente Woudenberg is een fraai landhuis (plattelandswoning) met bijgebouw en gastenverblijf beschikbaar gekomen met – zo ver het oog reikt - uitzicht over oer-Hollandse landerijen. Op een perceel van maar liefst 4.343 m² woont u met veel privacy. Een lange privé oprit brengt u naar een rondom uitstekend verzorgde tuin met een fruitrijke boomgaard: (appels, peren, pruimen), een tuinhuis, een groot terras en meerde grasstroken. Een extra schuur van ca 123 m² mag vergunningsvrij worden bijgebouwd.

Indeling
Begane grond
In een ruimte half betegelde en half gestuukte entreehal bevinden zich: een garderobe, een toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang (met trapkast) naar de bovenverdiepingen. Op de vloer liggen bruin getinte plavuizen.
Over de gehele begane grond ligt vloerverwarming. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot een ruime woonkamer met diverse raampartijen hetgeen veel lichtinval genereert. In de woonkamer heeft u fraai uitzicht over de weilanden, er staat een palletkachel en alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt en hebben inbouwspots
Er ligt vloerbedekking en de woonkamer loopt door naar de royale woonkeuken, die eventueel kan worden afgesloten. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat. Er staat een vaatwasmachine en divers keukenapparatuur goals een combi-oven/magnetron en een extra stand alone oven. Tevens is er een sierhaard en een airco die ook kan verwarmen. Ook hier liggen bruin getinte plavuizen. Via de keuken kunt u naar de achtertuin en het bijgebouw.

Bijgebouw/gastenverblijf
Het bijgebouw is verdeeld in twee ruimtes
o Een flinke garderobe met een berging, een bijkeuken, waarin een wasruimte met de witgoedaansluitingen en een separaat keukenblok
o Een gastenverblijf met een bovenverdieping waarin een extra keukenblok, een tweede toilet, een douche voorziening met wastafel en een slaap- werkkamer. Alleen van buitenaf toegankelijk.

1e verdieping
Aan de voorzijde van de woning liggen twee slaapkamers, voorzien van schotten voor extra bergruimte. Aan de zijkant en aan de achterzijde van de woning zijn ook nog in totaal drie slaapkamers, waarvan één de ouderslaapkamer. Alle kamers hebben voldoende lichtinval en zijn extra voorzien van inbouwspots. Over de gehele verdieping ligt vloerbedekking.
De badkamer heeft een ligbad, een derde toilet, een inloopdouche en een wastafel met meubel.

2e (zolder)verdieping
Met een vaste trap bereikt u een royale zolderverdieping met veel berg- en opslagruimte, de van een Atag Cv-ketel uit 2009 en de omvormer voor 32 zonnepanelen.

Samengevat
Een werkelijk fraai landhuis op een schitterende locatie die een bezoek meer dan waard is. Ga uw droom achterna en maak een afspraak.