Ekris 35

3931 PT Woudenberg

RUIME TUSSENWONING MET ZONNIGE TUIN

Voor u beschikbaar: een praktische tussenwoning nabij het dorpscentrum van de gemeente Woudenberg. De locatie van de woning is nabij het weiland- en bosrijke buitengebied. Inclusief een ‘wandelrecreatie’ en een manege voor de paardenliefhebber. Uw achtertuin is diep en ligt op het zonnige zuidwesten.

Indeling
Begane grond
In de hal bevinden zich een diep trapkast met de meter, de trapopgang en de toiletruimte. De doorzon woonkamer - van voor naar achter – heeft veel lichtinval door de grote raampartijen met vrij uitzicht op de tuin. Er staat een sfeervolle gaskachel met het karakter van een authentieke kachel en de open keuken is in een L-opstelling. U kookt op gas en er staan een koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers voorzien van inbouwkasten. De ramen aan de achterzijde zijn vervangen door kunststof kozijnen met draai/kiep ramen. De badkamer heeft een ruime douchecabine en een wastafelmeubel.

2e (zolder)verdieping
Met de vaste trap komt u op de voorzolder van de tweede verdieping met een inbouwkast. Aan de achterzijde is een extra slaapkamer met een dakkapel. Ook de witgoedaansluitingen en een Nefit Cv-ketel uit 2020 zijn daar beschikbaar.

Samengevat
Een fijne woning voor starters en jonge gezinnen. Tijd om een bezichtiging aan te vragen, dus maak nu een afspraak.