Gersteveld 7

3931 WB Woudenberg

MODERN WONEN IN FRAAIE, GROENE WOONWIJK

Algemeen
In een aantrekkelijke groene woonwijk ’t Zeeland, in de gemeente Woudenberg, hebben wij de helft van een royale twee- onder één kap voor u beschikbaar. Met een ruime oprit voor zeker twee auto’s en een flinke garage. De locatie is op de rand van de Utrechtse Heuvelrug met veel groen en ook nabij de uitvalswegen richting Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. De woning is op loop-en fietsafstand van het centrum met alle essentiële voorzieningen zoals basisscholen, zorgcentra, sport en recreatie zoals Henschotermeer en landgoed Den Treek en niet te vergeten een royaal speelpark voor kinderen.

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevinden zich: een toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de bovenverdiepingen. In de hal ligt een natuurstenen vloer. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft veel lichtinval door een grote raampartij. Doorlopend naar de achterzijde komt u in een ruime, open woonkeuken met diverse keukenapparatuur zoals een combi-oven/magnetron en een vaatwasser en koelkast. U kookt op inductie. Extra berging in de ruime trapkast. Op de vloer ligt hout getint laminaat.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers: aan de voor- en achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde was oorspronkelijk verdeeld in 2 aparte slaapkamers met een royale badkamer daartussen. In de badkamer staan een ligbad, een douchevoorziening, twee wastafels met meubel en een designradiator. Er is een separate tweede toilet met fonteintje.

2e (zolder)verdieping
De overloop op de voorzolder van deze verdieping geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een separate ruimte waarin de plaats voor de Cv-ketel, de witgoedaansluitingen, een mechanische installatie en extra opslagruimte. Deze ruimte heeft een dakraam en zou als extra werk- of hobbykamer kunnen worden gebruikt.

Samengevat
Een modern opgezette woning met een praktische opzet en inrichting vraagt om een bezichtiging. Ons advies: maak een afspraak.