Juliana Van Stolberglaan 7

3931 KA Woudenberg

SEMI-BUNGALOW IN RUSTIGE WOONWIJK.
Algemeen
In een rustige verkeersluwe woonomgeving is een vrijstaande semi-bungalow beschikbaar gekomen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Er is een eigen oprit voor meerdere auto’s, een garage met puntdak en een zeer royale werk- of hobbyschuur. De achtertuin is besloten van opzet en heeft een originele variatie aan bestrating en diverse beplante borders. Tegen de zijkant van de garage is een overkapping gerealiseerd, welke als veranda kan worden gebruikt.

Indeling
Naast de entreehal bevindt zich een ruime badkamer met een douchevoorziening, een toilet, een wastafel met meubel en de meterkast. Vanuit de entree heeft u toegang tot de slaapkamer en een wasruimte met de CV-opstelling (Nefit Topline), een boiler en een wasbak.
De daaraan grenzende woonkamer heeft veel lichtinval door de vele raampartijen en erker. De open keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals: een 5- pits kookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast en een deur naar de voortuin, daar is een heerlijk beschut, overdekt zitplekje. De woonkamer heeft een sfeervolle gashaard en er liggen hout getinte plavuizen. De begane grond heeft vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruime slaap/werkkamer met een deur naar de achtertuin.

Bovenverdieping
Met een vaste trap bereikt u een bovenverdieping die opgedeeld is in twee slaapkamers en een kleine overloop. Beide kamers hebben schotten voor het creëren van extra bergruimte, De aan de voorzijde van de woning gelegen slaapkamer heeft één dakraam, terwijl de kamer aan de achterzijde een dakraam plus extra raam heeft.

Samengevat
Een ruime semibungalow met een praktische indeling die u zeker moet gaan bezichtigen. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging!