Klein Lichtenberg 52

3931 RK Woudenberg

RUIME HOEKWONING VOOR HET HELE GEZIN

In de gemeente Woudenberg nabij de Utrechtse Heuvelrug is in een groene woonwijk een hoekwoning ( voor het hele gezin ) beschikbaar gekomen met maar liefst 4 slaapkamers. De locatie is verkeersluw en ligt nabij het dorpscentrum. Essentiele openbare voorzieningen, snel bereikbare uitvalswegen en tal van recreatiemogelijkheden in een groene leefomgeving maken dit tot een sfeervolle woonkans. Parkeren bij de woning is geen probleem en in uw onderhoudsvriendelijke achtertuin staat een praktische, stenen berging voor de tuinspullen en de fietsen.
( makkelijk bereikbaar !).

Indeling
Begane grond
In de entreehal vindt u naast de meterkast, ook de toiletruimte. Vanuit de entree kunt u naar de ‘doorzon’ woning met veel lichtinval. Er ligt een praktische laminaatvloer. Grenzend aan de woonkamer is een halfopen keuken met rechte opstelling, een werkblok en veel bergruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. In de woonkamer is een praktische trapkast en is de trapopgang naar de bovenverdiepingen.

1e verdieping
Met een vaste trap komt u op de eerste verdieping waarop zich drie slaapkamers bevinden. De ouderslaapkamer is voorzien van tapijt en de beide andere kamers hebben een laminaat vloerbedekking. De badkamer is volledig betegeld en heeft een tweede vrij hangend toilet, een ligbad, een wastafel en een douchecabine.

2e (zolder)verdieping
Op de zolderverdieping is veel opbergruimte beschikbaar op een royale voorzolder, waar zich ook de opstelling van de cv-kerel bevindt en een vierde, flinke slaapkamer met een Velux dakraam, voor voldoende lichtinval,

Samengevat
Een praktisch ingedeelde hoekwoning waarin uw gezin zich snel thuis zal voelen. Ons advies: vraag snel een bezichtiging aan.