Nijverheidsweg 21

3931 CW Woudenberg

RECENT GEBOUWDE, ZEER ROYALE EN DUURZAME TWEE ONDER EEN KAPWONING

In een nieuwbouwwijk in de gemeente Woudenberg (De Nijverheyd) is een recent (2021) gebouwde en zelfs uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning beschikbaar gekomen, uitstekend geschikt voor een (groeiend) gezin. De genoemde extra uitbouw, betreft de woonkeuken aan de achterzijde. De woning heeft een royale achtertuin met een flink terras en enkele gazons, een opgemetselde bloemrijke border en een veranda inclusief een praktische bergschuur. U heeft een eigen oprit naar een royale garage (die eventueel ook als woonruimte gebruikt kan worden).
Accent van deze woning ligt op ’duurzaamheid’ met energielabel A++ en volledig gasloos. De begane grond en de eerste bovenverdieping hebben vloerverwarming voor een comfortabele, energiezuinige woonomgeving.

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevinden zich een half betegelde toiletruimte met fonteintje, de trapopgang naar de bovenverdiepingen en de meterkast.
Aan de voorzijde ligt de woonkamer met vrij uitzicht op de groene woonomgeving.
Vanuit de woonkamer loopt u vrij door naar de uitgebouwde woonkeuken. De keuken heeft een L-opstelling met inbouwkasten en diverse inbouwkeukenapparatuur zoals een koelkast, een vriezer, een combi-oven/magnetron. Daarnaast een kookeiland met een Bora Pure inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Vanuit de keuken is er met openslaande deuren toegang tot de achtertuin en tevens is de garage/extra kamer vanuit hier bereikbaar. De gehele begane grondvloer is voorzien van een prachtige houtkleurige pvc vloer in visgraadmotief, waardoor de ruimte een warme en stijlvolle uitstraling krijgt.

1e bovenverdieping
Op de eerste bovenverdieping bevinden zich aan de voorzijde van de woning twee slaapkamers, waarvan één met Frans balkon. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer gesitueerd met een walk-in-closet. Tussen de beide slaapkamers bevindt zich - separaat – een tweede half betegeld toilet en de badkamer met een ligbad, twee wastafels, een inloopdouche met twee regendouches.

2e (zolder) verdieping
Op de zolderverdieping treft u nog twee slaapkamers. Daarnaast is er een afsluitbare wasruimte met de witgoedaansluitingen, de warmtepomp en een gesloten mechanisch ventilatiesysteem.

Samengevat
Een zo goed als nieuwe, duurzame woning wacht op uw bezichtiging, welke wij u zeker aanraden. Maak vandaag nog een afspraak.