Parallelweg 11-P

3931 MS Woudenberg

Ondernemer, ben jij op zoek naar een modern, energiezuinig, representatief kantoorpand dat: en goed bereikbaar is, fantastisch uitzicht heeft, een hoogwaardige afwerking en vanaf 1 oktober 2023 beschikbaar is? Dan is deze hoek-unit echt iets voor jou.

De unit bestaat eigenlijk uit twee delen. Op de begane grond is er een ruim parkeerterrein met voldoende parkeerplekken voor eventueel personeel of klanten. De entree is keurig verzorgd en hier vind je ook de meterkast (krachtstroom is aanwezig net als glasvezel), een trapopgang met daaronder het toilet en er is een zeer groot magazijn aanwezig.

Via de trap kom je op de eerste verdieping, waar gelijk het verzorgde onderhoud en de prettige werksfeer opvallen. De vloer is van beton en voorzien van pvc, daarnaast is er een keukenblokje aanwezig en is de huidige aanwezig spreekruimte ter overname. Door de aanwezigheid van voldoende elektra op diverse plekken kan je de ruimte heel praktisch en naar eigen inzicht indelen voor fijne werkplekken.

En als je wil genieten van fantastisch uitzicht over weilanden dan kan je je bureau heerlijk voor de grote raampartij plaatsen. Uiteraard is er een airco aanwezig op deze verdieping.
Ben jij op zoek naar alleen kantoorruimte en wil je de begane grond onderverhuren? Dan is dit bespreekbaar met de verhuurder.

Kortom ben jij op zoek naar dat representatieve kantoor en wil je ook nog voldoende magazijnruimte (die overigens ook anders te gebruiken is). Maak dan een afspraak met één van de twee makelaars. Wij leiden je graag rond in dit pand.