Rembrandtlaan 26

3931 TK Woudenberg

RUIME TUSSENWONING IN GROEN WOONKLIMAAT

Algemeen
Aandacht voor deze ruime tussenwoning in een van de groene wijken van de gemeente Woudenberg. Deze woning heeft naast drie slaapkamers tevens de mogelijkheid om op de royale zolderverdieping nog twee extra kamers te realiseren.
Bij uitstek geschikt als gezinswoning. U heeft een diepe, goed aangelegde en onderhouden achtertuin op het zuiden met een vijver, een zitkuil en diverse beplante borders. Er staat een stenen berging met vliering, waardoor u over veel berg- en opslagruimte beschikt. Plaats genoeg voor tuingereedschap en de fietsen.

Indeling
Begane grond
Na de entree met toiletruimte, meterkast en trapopgang, komt u in een woonkamer met grote raampartijen met veel lichtinval. De woonkamer loopt door tot achteren en daar heeft u vrij uitzicht op de achtertuin. De keuken aan de voorzijde is voorzien van een combi-oven magnetron, inbouwkoelkast en inductiekookplaat. Ook hier heeft u vrij uitzicht op de vele openbare groenstroken.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vindt u aan de achterzijde van de woning twee ruime slaapkamers, waarvan één met inbouwkasten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een slaapkamer. De moderne en volledig betegelde badkamer is zeer ruim en heeft een inloopdouche, toilet en brede wastafel met meubel.

Zolderverdieping
Via een vaste trap komt u op een zeer ruime zolderverdieping. Hier heeft u de mogelijkheid om nog extra slaapkamer(s) te realiseren. Ook de opstelling van de Nefit cv-ketel is hier aanwezig.

Samengevat
Woudenberg is een echte groene gemeente en ligt op slechts 15 minuten van Amersfoort, 20 minuten van Utrecht en binnen een half uur rijden van Amsterdam. Bovendien zijn er in de buurt genoeg mogelijkheden voor outdoor ontspanning, zoals het Henschotermeer en het wandelgebied Den Treek. Tevens zijn alle essentiële openbare voorzieningen dicht bij huis.

Wat let u om een bezichtiging aan te vragen? Een afspraak is zo gemaakt.