Rubenslaan 3-a

3931 TA Woudenberg

VERRASSEND RUIME TUSSENWONING MET GARAGE

Algemeen
Nabij het dorpscentrum van de Utrechtse gemeente Woudenberg in een groene woonwijk bieden wij u een ruim opgezette tussenwoning met drie flinke slaapkamers op de bovenverdieping ( met opslagzolder) en de mogelijkheid om op de begane grond een slaap- en badkamer te realiseren voor senioren bewoning (zie plattegrond). Pluspunt is ook een separate garage en een fraaie tuin met diverse beplante borders en een extra overkapping.

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevindt zich de meterkast en heeft u aan de voorzijde toegang tot een royale woonkamer met plavuizen vloer, welke doorloopt naar een woonkeuken, waarin de keuken in een hoekopstelling is geplaatst. De keuken heeft diverse inbouw keukenapparatuur, waaronder een koelkast, een vaatwasser, een kookplaat en een oven. Vanuit deze woonkeuken is er toegang tot een terras en de achtertuin.
Vanuit de woonkamer is de trap naar de eerste verdieping bereikbaar, hier is ook de toiletruimte gesitueerd.

1ste verdieping
Op de 1ste verdieping van deze woning bevinden zich de drie ruime slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met toilet, een douchevoorziening en een wastafel.

Bergzolder
Met een vlizotrap bereikt u een ruime en praktische opslag- en bergzolder

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk op loop- en fietsafstand van het dorpscentrum met alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels en sport- en recreatiemogelijkheden. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij bereikbaar.

Samengevat
Een praktische gezinswoning die ook prima geschikt is als seniorenwoning met het oog op een levensloopbestendige toepassing. Wij adviseren u snel een bezichtiging aan te vragen.