Van Galenlaan 2

3931 AL Woudenberg

BESCHIKBAAR: EEN PRAKTISCHE HOEKWONING VOOR HET HELE GEZIN.

Algemeen
Deze zeer ruime hoekwoning met garage in de gemeente Woudenberg is in 1991 uitgebouwd met een royale bijkeuken, welke grenst aan de woonkamer. Deze ruimte kan ook prima worden gebruikt als extra slaapkamer, eventueel met een douche voorziening. Uw achtertuin is goed onderhouden en is ingedeeld met een gazon en een stenen garage. Parkeren is overigens geen probleem en de locatie van de woning is nabij het dorpscentrum met alle essentiële voorzieningen, zoals scholen en winkels.

Indeling
Begane grond
De entreehal beschikt over een toilet en de meterkast. Vanuit de hal kunt u naar een ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde. Er ligt een pvc-vloer, er staat een sfeervolle houtkachel en een airco welke ook als extra verwarming voor de woonkamer kan worden gebruikt. In de woonkamer is ook de trapopgang naar de bovenverdiepingen. Vanuit de woonkamer komt u in de extra aangebouwde ‘bijkeuken’. Daarin staan een keukenblok, een werkbank en zijn ook de witgoedaansluitingen. Tevens is er een extra toegang tot de achtertuin.
Aan de achterzijde ligt de keuken in L-opstelling met diverse keukenapparatuur zoals een inbouwkoelkast, een combi/magnetron en een vaatwasser. Voor het kooktoestel is er een aparte groep aangemaakt in de meterkast.
Vanuit deze keuken kunt u ook naar de achtertuin.

1e verdieping
Aan de voorzijde van de woning ligt op de eerste verdieping een ruime ouderslaapkamer. Daaraan grenzend is de badkamer met een tweede toilet, een inloopdouche, een wastafel en een ventilatieraampje. De douche is voorzien van een elektrische vloerverwarming.
Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers. Tenslotte staan op de overloop drie inbouwkasten voor extra bergruimte.

2e (zolder)verdieping
Met de vaste trap bereikt u een zeer ruime zolderverdieping, welke opgedeeld is in twee delen: een voorzolder met de Cv-ketel opstelling en een flinke slaapkamer met veel lichtinval door een extra raam en een dakraam. Over de gehele breedte van deze verdieping is een dakkapel geplaatst.

Samengevat
Een prima gezinswoning staat op u te wachten. Een bezichtiging is de eerste stap om ermee kennis te maken. Advies: maak een snel afspraak.