Van Hogendorplaan 3

3931 HN Woudenberg

FIJNE GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN

Algemeen
Interesse in voor een twee-onder één kap woning? Wij maken u dan graag attent op deze woning in de landelijk gelegen gemeente Woudenberg. De locatie is op loopafstand van de dorpskern met uiteraard de belangrijkste openbare voorzieningen en een gevarieerd winkelaanbod. Mocht u de woning bezichtigen, dan zal de beplanting in de voortuin u onmiddellijk opvallen. Zeker in de zomermaanden staat veel in bloei. Naast de woning is een flinke oprit en een ruime garage voorzien van een keukenblok. In de onderhoudsvrije achtertuin staan een sfeervolle veranda en een berging voor de tuinspullen.

Indeling
Begane grond
In de ruime entreehal treft u een toilet met wasbakje en de trapopgang naar de bovenverdiepingen. De aanwezige meterkast heeft extra ruimte voor opslag.
Aan de voorzijde van de woning is een lichte woonkamer met een houtkachel en de daaraan grenzende open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: koel- vrieskast, een vaatwasser, een combi- oven en koffieapparaat en een inductie kookplaat. Er staat tevens een flinke bergkast voor de etenswaren.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de op het zuiden gelegen achtertuin.

De gehele begane grond heeft vloerverwarming onder keramische vloerdelen in ‘plankvorm’. Alle wanden zijn van spachtelputz.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn aan de voorzijde van de woning een slaapkamer met inbouwkast en de badkamer gesitueerd. In de badkamer staat een ligbad met een douchevoorziening, een extra separate douchecabine, een wastafel en een tweede toilet. Naast de badkamer is een ruim washok beschikbaar voor de witgoedaansluitingen. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers gerealiseerd waarvan één de ruime ouderslaapkamer met een inbouwkast. Beide slaapkamers hebben rolluiken. Op deze verdieping zijn alle wanden en plafonds strak gestuukt en op de vloer ligt grijsbruin getint laminaat.
Wat opvalt is de zorgvuldige afwerking van deze verdieping met veel lichtinval.

2e verdieping
Op de overloop van deze verdieping is veel bergruimte en is de Cv-ketel netjes weggewerkt. Aan de voorzijde is een extra slaap- of werkkamer beschikbaar en aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers voorzien van schotten voor extra opslagruimte gesitueerd. Over de gehele breedte van deze verdieping is een dakkapel geplaatst en ook hier zijn beide kamers voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Ook deze verdieping is professioneel afgewerkt, de wanden en plafonds zijn gestuukt en door de dakkapel en extra dakramen is er veel lichtinval. Op de vloer ligt tevens grijsbruin laminaat.

Samengevat
Een heel goed afgewerkte en onderhouden gezinswoning welke u zeker moet bezichtigen. Een afspraak is zo gemaakt.