Van Limburg Stirumlaan 14

3931 HS Woudenberg

GEZINS-TUSSENWONING OP MOOIE LOCATIE

Algemeen
Aangeboden: Een gezins-tussenwoning met ‘uitbreidmogelijkheden” in het dorpscentrum van de gemeente Woudenberg. De woning heeft vier comfortabele slaapkamers en er is de mogelijkheid om op de tweede verdieping een vijfde kamer te realiseren.

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevinden zich een garderoberuimte en een deels betegeld toilet, de meterkast en de trapopgang naar de bovenverdiepingen. Vanuit de hal heeft u toegang tot een doorzon woonkamer en de daaraan grenzende keuken. De woonkamer heeft veel lichtinval dankzij de grote ramen.
In de dichte keuken staat een keukenblok met ruimte voor een stand alone koelkast gecombineerd met een gasstel en de witgoedaansluitingen.
Vanuit de keuken kunt u naar de volledig bestrate achtertuin met beplante borders en een stenen berging – met elektra - over de volle breedte van de tuin.
Tenslotte heeft u een eigen achterom voor bijvoorbeeld het stallen van de fietsen.

1e bovenverdieping
Aan de achterzijde op de eerste verdieping van de woning zijn twee slaapkamers, waarvan één voorzien is van een inbouwkast. Aan de voorzijde zijn ook twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer eveneens een inbouwkast heeft.
De badkamer bevindt zich in het midden van de verdieping tussen de vier slaapkamers en is volledig betegeld. Er is een douchevoorziening en een wastafel.

De Zolderverdieping
De royale zolderverdieping is op dit moment te bereiken middels een vlizotrap maar kan worden verbouwd voor het situeren van een extra slaap- of werkruimte.

Woonomgeving
U bent woonachtig in een open, groene wijk van de gemeente Woudenberg aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Er is voldoende parkeerruimte en u bent binnen een half uur in steden zoals Amsterdam, Amersfoort en Utrecht met de nabijgelegen uitvalswegen. Ook alle openbare voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, sportaccommodaties en winkels zijn op loop- en fietsafstand snel bereikbaar. Sport- en recreatiemogelijkheden, zoals het Henschotermeer en het landgoed Den Treek behoren tot de speerpunten voor ontspanning.

Samengevat
Maak kennis met een woning die u - als gezin - praktisch kunt uitbreiden en vraag een bezichtiging aan.