Van Speijklaan 19

3931 AA Woudenberg

PRAKTISCHE GEZINSWOING IN GROENE WOONWIJK
Aangeboden in de gemeente Woudenberg: een praktisch ingerichte woning met vier slaapkamers. De woning ligt gunstig met betrekking tot de essentiële voorzieningen, zoals winkelaanbod, snel bereikbare uitvalswegen, scholen en sport- en recreatie faciliteiten. Er ligt een diepe tuin op het westen met een terras, omgeven door borders en een stenen berging voor de tuinspullen en fietsen, die gemakkelijk via een ‘achterom’ kunnen worden gestald.

Indeling
Begane grond
In de entreehal ligt een tegelvloer en is naast de meterkast een toiletruimte.
De Z-vormige woonkamer aan de voorzijde, heeft een royale zithoek en veel lichtinval door de grote raampartijen. Die aan zowel de voor- als achterzijde zijn voorzien van screens. Op de vloer ligt een licht getinte laminaatvloer. Aan de achterzijde is een eetgedeelte grenzend aan de open L-vormige keuken met een tegelvloer. Vanuit de keuken is er een toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Vanuit de overloop op de eerste verdieping met drie ruime inbouwkasten kunt u naar drie zeer royale slaapkamers met ‘draai-kiep’-ramen en horren. De daar beschikbare volledig betegelde badkamer heeft een ligbad, een tweede toilet en een wastafel.

2e verdieping
Op de overloop van de tweede verdieping is de opstelling van de Cv-ketel en de witgoedaansluitingen. Tevens is daar een vierde slaapkamer die gemakkelijk verdeeld kan worden in twee extra slaapkamers met een dakkapel. Er blijft nog voldoende opbergruimte beschikbaar.

Extra informatie
• De gehele woning, inclusief de dakkapel, is voorzien van kunststof kozijnen;
• In de koopovereenkomst zal een niet-zelf bewoningsclausule opgenomen worden.

Samengevat
U kunt terecht in een praktische ingedeelde gezinswoning in de groene gemeente Woudenberg. Vraag zeker een bezichtiging aan!