Vondellaan 62

3931 VC Woudenberg

GEZINSWONING OP VERKEERSARME LOCATIE
Algemeen
Komt niet dikwijls voor. Een bij uitstek geschikte gezinswoning in een ‘doodlopende’ straat. In een groene woonwijk van de Utrechtse gemeente Woudenberg is deze locatie -met veel speelgelegenheid voor de kinderen- een fijne woonplek.
Uw achtertuin op het zuiden, heeft een eigen achterom en is volledig betegeld en aangevuld met beplante borders. Er staat een aangebouwde stenen berging met de witgoedaansluitingen. Uw privacy in de achtertuin wordt ondersteund door een (speel)weide afgeschermd door bomen.

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevinden zich een volledig betegelde toiletruimte met ventilatieraampje, de trapopgang met trapkast naar de bovenverdiepingen en de meterkast. De doorzon woonkamer heeft veel natuurlijke daglicht inval mede door de schuifdeuren naar de achtertuin. Aan de achterzijde van de woning is een halfopen keuken in L-opstelling voorzien van een inbouwkoelkast, een inbouwvriezer (3 lades), een magnetron/oven combinatie, een vaatwasser en een 5 pits gasfornuis met afzuigkap. “Tussen” de woonkamer en keuken staat een sfeervolle gezinseettafel.
Via de keuken is ook de achtertuin bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een lichte, houtkleurige laminaat vloer.

1e verdieping
Via de overloop van deze verdieping zijn de slaapkamers bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een flinke slaapkamer met inbouwkast en wastafel. De zo goed als volledig betegelde badkamer met een ligbad met douchevoorziening, wastafel, een tweede toilet en een ventilatieraam.
Aan de achterzijde zijn een royale ouderslaapkamer en een kleinere slaapkamer gesitueerd.

2e(zolder)verdieping
Met de vaste trap komt u bij de tweede verdieping hier vindt u een grote, open ruimte met voldoende mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. De zolder heeft een dakkapel met dakraam en knieschotten voor extra bergruimte. Tevens is daar de CV-ketelopstelling.

Extra informatie
• Alle kunststofkozijnen zijn in 2012 geplaatst en hebben (met uitzondering van dakraam en dakkapel op zolderverdieping) horren.
• Dakkapel is in 2008 vervangen.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk op loop- en fietsafstand van het dorpscentrum met alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels en sport- en recreatie mogelijkheden. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij bereikbaar.

Samengevat
Een royale woning op mooie locatie, wie wil dat nu niet?. Vraag vandaag nog een bezichtiging aan.