Voorstraat 39-f

3931 HB Woudenberg

COMFORTABEL 3-KAMERAPPARTEMENT IN DORPSCENTRUM

Algemeen
In het dorpscentrum van de gemeente Woudenberg bieden wij u een drie-kamer appartement te koop aan, in een kleinschalig appartementencomplex. Het royaal opgezette appartement van circa 85 m2 bevindt zich op de tweede woonlaag een heeft een uniek balkon op het zuiden met vrij uitzicht over het dorp.

Indeling
Begane grond
In de parterre van het complex bevindt zich een centrale hal met de brievenbussen, een intercominstallatie en de trapopgang en lift naar de bovenverdieping. In de parterre beschikt u ook over een eigen berging voor opslag en de fietsen. En een parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Het appartement
De hal geeft toegang tot twee ruime slaapkamers met dakramen en een toiletruimte met een fonteintje. Ook is daar de meterkast en een extra grote berg-of opslagruimte met de opstelplaats van de Cv-ketel. De daaraan grenzende volledig betegelde badkamer heeft een lichte kleurstelling, een douchecabine met wastafel wandmeubel en de witgoedaansluitingen.

De hal komt uit in de zeer lichte, royale woonkamer met grote raampartijen voor het generen van veel daglicht. Er zijn twee praktische inbouwkasten en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruim, zonnig balkon met uitzicht over het dorpscentrum. De open keuken tenslotte, in een L-opstelling, heeft diverse inhouwkeukenapparatuur.

Woonomgeving
De dorpsgemeente Woudenberg ligt op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en biedt een natuurlijke woonbeleving in een stedelijke entourage. Steden als Amersfoort en Utrecht liggen op een klein half uur afstand en ook diverse sport- en recreatievoorzieningen, zoals het Henschotermeer en het landgoed Den Treek zijn nabij bereikbaar.

Samengevat
Wij adviseren u dit ruim opgezette drie kamerappartement te bezichtigen om een goede indruk te krijgen van de indeling en het wooncomfort.