Willem de Zwijgerlaan 169

3931 KR Woudenberg

RUIME GEZINSWONING IN GROENE WOONWIJK

Algemeen
Deze heerlijke lichte en ruime gezins-tussenwoning ligt op een groene locatie in een open opgezette woonwijk in de gemeente Woudenberg. De woning is in de afgelopen twee jaar gemoderniseerd. Via een eigen achterom bereikt u de achtertuin met een terras en diverse opgemetselde beplante borders. De delen van de daar geplaatste schutting zijn recentelijk vervangen.

Indeling
Begane grond
In de entreehal bevinden zich: de trapopgang naar de bovenverdiepingen, een betegeld toilet met wasbakje en een ventilatieraam. De groepenkast is geplaatst in een separate bergruimte. Tevens geeft de hal toegang tot de doorzonwoonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. De daarachter gelegen open keuken- gerenoveerd in 2020 heeft een rechte opstelling met een 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Er staat een ‘eet-bar’ waaronder de koelkast en vaatwasmachine zijn geplaatst. Zowel in de hal als de woonkamer zijn de wanden volledig glad gestuukt en is de vloer voorzien van een lichte, hout getinte laminaatvloer (gelegd in 2020).

1e verdieping
Aan de achterzijde op de eerste bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van een inbouwkast. Aan de voorzijde van de woning is een derde slaapkamer en een half betegelde badkamer met een douchevoorziening en een wastafel meubel, een designradiator en een ventilatieraam. De gehele verdieping is volledig gestuukt en heeft ook een lichte, hout getinte laminaatvloer.

2e (zolder)verdieping
Op de voorzolder van de tweede verdieping zijn de witgoedaansluitingen en staat een Remeha Cv-ketel (2020). U heeft daar een vierde slaapkamer met een dakkapel en voldoende bergruimte achter de geplaatste knieschotten. Ook op deze verdieping ligt een lichte, hout getinte laminaatvloer.

Extra informatie
• Alle elektra en de leidingen zijn in 2020 vervangen
• De spouwmuren en het dak zijn (extra) geïsoleerd
• Begane grond en 1e verdieping volledig gestuukt
• De zolderverdieping is niet hoog genoeg om mee te kunnen rekenen bij het woonoppervlakte, maar is wel prima geschikt als extra slaapkamer door de aanwezigheid van een dakkapel.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk en op loop- en fietsafstand van het centrum en overige voorzieningen. Verder zijn sport- en recreatievoorzieningen, zoals het Henschotermeer en landgoed Den Treek dichtbij.

Samengevat
Niet twijfelen maar snel een bezichtiging aanvragen voor een goede kijk op deze woning.