Willem de Zwijgerlaan 177

3931 KR Woudenberg

RUIME GEZINSWONING OP PRIMA LOCATIE
U aangeboden: Een ruime tussenwoning geschikt voor een gezin in een royaal opgezette woonwijk in de gemeente Woudenberg. De locatie is gunstig: vlakbij het dorpscentrum, voorzien van alle noodzakelijke openbare voorzieningen, zoals winkels en scholen. Woudenberg, gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei biedt u veel recreatiemogelijkheden in een natuurlijke, groene ambiance.
Zowel de voor- als de achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd en aan de achterzijde is een toegangspoort. De woning heeft aan de achterzijde een gezellige serre welke is afgesloten met een geheel glazenwand en op de vloer ligt fraai laminaat. Er is een bijkeuken annex berging met voldoende ruimte voor een tweede koelkast, tuinspullen en fietsen. Deze bijkeuken / berging is ook te gebruiken als extra werk- of slaapkamer aangezien deze is geïsoleerd en voorzien van een laminaatvloer.

Let op! Genoemde vraagprijs dient gezien te worden als een vanaf biedprijs.

Indeling
Begane grond
In de entree is de trapopgang naar de bovenverdiepingen, een separaat vrij hangend toilet met fonteintje en een trapkast voor extra bergruimte. De doorzon woonkamer – met pvc vloer - heeft aan de voorzijde grote raampartijen en aan de achterzijde grote openslaande deuren met toegang tot de serre en achtertuin. De keuken ligt aan de achterzijde vóór de genoemde bijkeuken / berging en is voorzien van diverse (Siemens) keukenapparatuur, 4 gaspitten met afzuigkap en veel opbergruimte. Tevens heeft u daar toegang tot de bijkeuken / berging.

1e verdieping
Op de eerste bovenverdieping ligt een laminaatvloer en zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd. Twee aan de achterzijde met grote ramen en dus veel lichtinval. Een van deze kamers is de royale ouderslaapkamer met daarin twee flinke vaste kasten.
Uw geheel betegelde badkamer heeft een ligbad met douche voorziening, een tweede toilet en een wastafel.

2e verdieping
Met een vaste trap komt u op de voorzolder van de tweede bovenverdieping met een vierde slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De extra knieschotten geven u veel berg- en opslagruimte. Daar zijn ook de witgoed- aansluitingen en de Cv-ketel.

Samengevat
U kunt deze ruime gezinswoning uiteraard snel bezichtigingen. Zeker de moeite waard.