John F. Kennedylaan 58

Woudenberg

UITGEBOUWDE TUSSENWONING IN GEWILDE WOONWIJK

De vraagprijs van € 435.000,= moet gezien worden als een bieden vanaf prijs.

Algemeen
Aangeboden: Uitgebouwde, goed onderhouden tussenwoning in de Utrechtse gemeente Woudenberg. De uitbouw is aan de achterzijde van de woning en betreft de woonkamer over de volle breedte van de woning. De woning ligt in een fijne, groene woonomgeving nabij alle faciliteiten en de uitvalswegen naar Amersfoort en Utrecht. De woning heeft 6 zonnepanelen.

Indeling begane grond
In de ruime entree bevindt zich een toiletruimte met een vrij hangend toilet, een garderobekast, de meterkast en trapopgang naar de verdiepingen.
Vanuit de entree heeft u toegang tot de uitgebouwde woonkamer die tuingericht is en door de grote raampartijen welke lopen tot aan de grond is er zeer veel natuurlijke lichtinval. Er is een extra achterportaal met toegang tot de fraai aangelegde tuin. Aan de voorzijde van de woning is een open moderne keuken in een lichte kleurstelling. U beschikt over diverse inbouwkeukenapparatuur zoals een vaatwasser en een koelkast. Er staat hoge kast speciaal voor een koffiezetapparaat en een combi-oven magnetron. U kookt op een 4 pits gasfornuis met extra wokbrander en glazen afzuigkap en een natuurstenen werkblad. Het raam in de keuken geeft een vrij uitzicht over een groenstrook. De gehele begane grond, met uitzondering van het toilet, heeft vloerverwarming en er ligt een licht getinte tegelvloer.

De Tuin
De achtertuin heeft een royaal terras en fraai beplante borders. Tevens vindt u hier de stenen berging met elektra. De woning is voorzien van een achterom.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een gezamenlijk hofje waar voor kinderen een aantal speeltoestellen staan om op een veilige manier heerlijk te ravotten.

1ste verdieping
Op de eerste verdieping heeft u vanaf de overloop toegang tot twee slaapkamers.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft over de totale breedte een dakkapel voor extra bewegingsruimte in de slaapkamers. Tevens heeft deze slaapkamer als extra een praktische inloopkledingruimte. Deze ruimte was voorheen de derde slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens voorzien van een grote kastenwand met schuifwanden.
De moderne ingerichte badkamer heeft een heerlijk ligbad met whirlpool, een tweede toilet, een wastafelmeubel en een inloopdouche. Er ligt elektrische vloerverwarming.

2de verdieping
Op de overloop van de tweede (zolder)verdieping bevinden zich de opstelplaats voor de CV-ketel en de witgoedaansluitingen deze ruimte heeft een dakraam voor extra daglicht. De derde slaapkamer heeft een zowel een dakkapel aan de voorzijde van de woning - waardoor er veel extra ruimte is gecreëerd - als een groot dakraam, deze heeft een hor en zonwering. De dakkapel is voorzien van een screen.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk op loop- en fietsafstand van alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels en sport- en recreatiemogelijkheden. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij bereikbaar.

Samengevat
U betrekt een zeer goed onderhouden en ruime tussenwoning in een gewilde woonwijk. Ons advies: vraag snel een bezichtiging aan om gedetailleerd kennis te maken.