Geeresteinselaan 16a

Woudenberg

UNIEKE KANS: WONEN ÉN WERKEN OP EEN LOCATIE!

Ben jij ZZP’er en zoek je een woning met een eigen praktijkruimte? Deze goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning in het hart van Woudenberg biedt alles wat je zoekt! Met een vrijstaand bijgebouw dat perfect is ingericht als kantoor of praktijkruimte, heb je alle ruimte om je werk en privéleven te combineren. Bovendien beschikt de woning over een eigen oprit voor meerdere auto’s en ligt deze op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.

Woningindeling:
De sfeervolle woning is verrassend ruim. Je betreedt het huis via de zij-entree, die toegang biedt tot een keurig toilet, handige kelderkast en trapopgang naar boven. De woonkamer is voorzien van een karakteristiek houten balkenplafond en een gezellige houtkachel, ideaal voor ontspannen avonden. Aan de achterzijde vind je een eetgedeelte met openslaande deuren naar de onderhoudsvriendelijke tuin. De moderne, halfopen keuken is compleet uitgerust met een Boretti 6-pits gasfornuis, vaatwasser en inbouwapparatuur. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer met prachtig bewaarde originele vloerdelen, overgebleven van een eerder gelegen boerderij. De vloer is speciaal geïsoleerd tegen geluid. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De zolder biedt volop mogelijkheden voor uitbreiding, bijvoorbeeld twee extra slaapkamers of een werkkamer.

Bijgebouw:
Het vrijstaande bijgebouw is dé droom voor elke zelfstandige ondernemer. Volledig geïsoleerd, met eigen keukenblok en royale werkruimte op de bovenverdieping. Ideaal voor gebruik als kantoor, praktijkruimte of atelier. Daarnaast is er een schuur voor extra opslag en een sfeervolle veranda met houtkachel, perfect voor lange zomeravonden.

Woonomgeving:
Woudenberg, gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug, biedt een groene en rustige omgeving met uitstekende voorzieningen. Scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn allemaal binnen handbereik. Ook de uitvalswegen naar steden als Amersfoort en Utrecht liggen op korte afstand.

Samenvatting: Zoek jij een woning waar je kunt wonen én werken? Plan dan snel een bezichtiging in en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige woning met separate praktijkruimte.