De Wingerd 5

Maarn

Instapklare gezinswoning in het groen van Maarn – ruim, sfeervol en centraal gelegen

Op zoek naar een heerlijke gezinswoning in een groene, rustige omgeving? Deze charmante, goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning in het bosrijke Maarn biedt alles wat u nodig heeft. Gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt geniet u hier van zowel privacy als een harmonieuze verbinding met de omliggende natuur. De fraai aangelegde voor- en achtertuin, inclusief een stenen berging en een sfeervol tuinhuis, maken de landelijke setting compleet.

Begane grond:
Bij binnenkomst treft u in de hal een praktische trapkast en de toiletruimte. De lichte, gezellige woonkamer aan de voorzijde is voorzien van een sfeervolle houtkachel, perfect voor de winteravonden. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte en de halfopen keuken in L-opstelling, uitgerust met diverse apparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser. Via de keuken stapt u zo de zonnige achtertuin in – een oase van rust.

1ste verdieping:
Op deze verdieping vindt u drie ruime, lichte slaapkamers. De compleet betegelde badkamer is van alle luxe voorzien: een ligbad, aparte douche, tweede toilet en een praktische handdoekradiator.

2de verdieping:
De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt verrassend veel ruimte. Hier bevindt zich de vierde slaapkamer, compleet met wastafel. Daarnaast is er een aparte kantoorruimte, ideaal voor thuiswerken.

Achtertuin:
De riante (15 meter diep) en zonnige tuin biedt veel privacy en rust. Dankzij de diverse terrassen vindt u ieder moment van de dag wel een plekje in de zon of schaduw. Uw tuinbenodigdheden, fietsen en andere spullen bergt u gemakkelijk op in zowel de berging als het tuinhuis. De tuin is ook achterom te bereiken.

Ligging:
Maarn biedt volop recreatie, zoals wandelen en fietsen in de prachtige bossen, golfen op Golfbaan Anderstein en ontspannen bij het Henschotermeer. Scholen, sportverenigingen, winkels, horeca en culturele voorzieningen zijn dichtbij, evenals NS-station Maarn en de uitvalswegen naar Utrecht en Amersfoort.

Samengevat:
Deze prachtige gezinswoning biedt het beste van natuur en comfort, en is nu beschikbaar voor bezichtiging. Maak snel een afspraak en ontdek uw nieuwe thuis in Maarn!