Lambert Heijnricsstraat 10B

Amersfoort

2-KAMERAPPARTEMENT VOOR STARTERS IN AMERSFOORT

Algemeen
Starters attentie! In het appartementencomplex Dorrestein in de gemeente Amersfoort is een 2-kamerappartement op de tweede woonlaag beschikbaar in een groene omgeving met vrij uitzicht en dicht bij de bruisende historische binnenstad.
Een comfortabel ingericht appartement met een ruim balkon.

Entree appartementencomplex:
Via de centrale toegang komt u in de centrale hal met de brievenbussen, het trappenhuis en de liftvoorziening naar de woonlagen. U beschikt op de begane grond over een eigen berging voor opslag en fietsen. De berging is ook vanaf de buitenzijde te bereiken.

Indeling appartement
Entreehal geeft toegang naar de diverse ruimtes. Aan de voorzijde is een ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon. De half betegelde keuken heeft een keukenblok en ruimte voor een losse koelkast, een tafelmodel vriezer en een separate kookplaat. Hier is eveneens de opstelplaats voor uw witgoed. Ook vanuit de keuken is er een toegang tot het balkon. De grotendeels betegelde badkamer heeft een toilet, een wastafel en een douchevoorziening. De slaapkamer heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en biedt uitzicht op parkachtige, groene omgeving nabij het complex. Op de vloer ligt een lichthouten “Hongaarse punt” vloer.

Locatie
De woning heeft een prachtig uitzicht en bevindt zich op loopafstand van Park Randenbroek en het nieuwe Stadspark op het voormalige ziekenhuisterrein. De Lambert Heijnricsstraat ligt dichtbij de gezellige, historische binnenstad van Amersfoort, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Samengevat
Voor starters een zeer goed begin van een eigen, comfortabele woonbeleving.
Wat houdt u tegen om dit appartement te bezichtigen? Niets. Maak snel een afspraak.