Esdoornlaan 34

Maarn

Altijd al direct bij het bos willen wonen? Dan is dit een unieke kans !

Op een werkelijk unieke locatie bieden wij te koop aan deze ruime HOEKWONING MET GARAGE met een heerlijke besloten tuin. Deze woning is gebouwd eind 60’er jaren en is gelegen aan de rustige Esdoornlaan in het geliefde Maarn-Zuid. Vanuit de woning loopt u binnen een minuut de uitgestrekte bossen in, het is dus haast een verlengde van uw tuin. Hier kunt u eindeloos genieten van de natuur, met heerlijke wandelingen of fietstochten.
Deze woning combineert het buiten wonen met de centrale ligging want ook winkels, scholen en het NS-station zijn op loopafstand. Kortom; een buitenkans als u buiten maar ook centraal wilt wonen.

Maarn is een aantrekkelijk dorp, mede door haar centrale en goed bereikbare ligging.
Allerhande voorzieningen als winkels, scholen, kerken en sportvoorzieningen bevinden zich binnen de dorpsgrenzen. Maarn heeft een levendig centrum met een divers aanbod van winkels. Wilt u er even op uit?

Het buitengebied met mooie wandel- en fietspaden, de Utrechtse Heuvelrug en Landgoed Den Treek zijn vlakbij. Tegelijkertijd zijn steden als Utrecht en Amersfoort goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Bij de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Niet-zelfbewoningsclausule en de Ouderdomsclausule

De woning binnen
Na binnenkomst is er toegang tot de meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje, een ‘L’ gevormde woonkamer met aan de voorzijde een ruime zithoek met uitzicht op de bossen. De woonkamer is voorzien van een gelakte visgraat parketvloer. In de kamer is voldoende ruimte voor een ‘eethoek’ die verbonden is met de keuken in L-vormige opstelling. U beschikt in de keuken over inbouwapparatuur zoals:
een koel/vries combinatie, een vaatwasser en een degelijk stenen werkblad om te kokkerellen.
Vanuit de keuken komt u in de achtertuin, die op het oosten ligt en waar u dus heerlijk van de ochtend zon kunt genieten.

1e Verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop met drie zeer ruime inbouwkasten op de eerste verdieping. Daar is tevens de toegang tot drie slaapkamers met afmetingen van ca. 9m2, 11m2 en 12m2.
Vanaf de overloop is er ook toegang tot een badkamer voorzien van een wastafel een royale douche voorziening en een extra toilet.

2e (zolder)verdieping
De zolderverdieping is een open ruimte die naar eigen inzicht is in te delen. Door de raampartij in de topgevel komt er veel licht in deze ruimte.

De aangebouwde garage biedt u ruimte voor uw auto. In de tuin heeft u tevens de beschikking over een berging, voor de fietsen en het tuingereedschap. De tuin heeft een aparte achterom.

Kortom: een woning gelegen op een unieke plek in het groene Maarn, die u naar eigen smaak en inzicht kunt moderniseren! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.