Vlieterweg 112

Scherpenzeel

VRIJSTAANDE KARAKTERISTIEKE WONING OP ZEER FRAAIE LOCATIE MET RIANT PERCEEL

Algemeen
Beschikbaar: Op een prachtige locatie in een landschappelijke omgeving staat een charmante goed onderhouden vrijstaande woning met een (blijvend) vrij uitzicht over de weilanden. De woning ligt aan de rand van het gezellige dorp Scherpenzeel met de dorpsvoorzieningen op loopafstand. Deze woning biedt heel veel extra’s. We noemen: het riante perceel van 1.062 m² met daarop een nieuw gebouwde garage met puntdak (afmeting 69,4 m2 ). Het naast de woning gelegen bijgebouw kan gebruikt worden als praktijkruimte of kantoor. De fraai aangelegde bloemen- en bomentuin, die grotendeels rondom het huis ligt, accentueert het jaren ’30 karakter van de woning, evenals de uitstraling van de rust en de landelijke omgeving. Op het eigen terrein zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Indeling
Begane grond
De entreehal, met de trapopgang naar de bovenverdieping en de meterkast, heeft een karakteristieke granito-vloer. Onder de trap zijn de witgoedaansluitingen aangebracht.
Het woongedeelte is door middel van en-suite deuren verdeeld in een eetkamer en een living, met een gezellige houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. Door de vele raampartijen valt er altijd daglicht de woning binnen en heeft u vrij uitzicht over de weilanden, de tuin en tal van bosschages. De open keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er een portaal met een toiletruimte en inbouwkast. Via de achterdeur is er een rechtstreekse verbinding naar de sfeervolle veranda met drie lichtkoepels en een overkapte verbinding met het bijgebouw.

Bijgebouw
Het bijgebouw wordt gerekend bij het woonoppervlak omdat deze is ingericht als praktijk- werkruimte en beschikt over een toiletruimte en een douche voorziening. Deze ruimte heeft een trap naar een verdieping voor extra opbergmogelijkheden.

Bovenverdieping
Op de ruime overloop van de bovenverdieping is een separate werk- of hobbyplek gerealiseerd. Er zijn twee royale slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer een praktische inbouwkast heeft. De modern ingerichte ruime badkamer heeft een douchecabine, een vrijstaand ligbad, een 2de toilet en een dubbele wastafel.
Op de overloop is tevens toegang tot een berg- en opslagzolder via een vlizo trap.

Woonomgeving
De Gelderse gemeente Scherpenzeel heeft een leuke dorpskern en beschikt over alle essentiële openbare voorzieningen. In het dorp zijn voldoende winkelvoorzieningen en het aanbod van scholen en (sport)verenigingen is ruim. De Gelderse Vallei heeft daarnaast veel mogelijkheden om te wandelen en recreëren. De omliggende steden zijn vanuit Scherpenzeel goed bereikbaar.

Samengevat
Over deze woning ‘moet’ je niet lezen, die ‘moet’ je bezichtigen om de sfeer en locatie ‘te proeven’. Dus maak snel een afspraak, dan laten wij u graag de woning zien en beleven.

Verkoop van deze woning geschiedt onder gunning van verkopers