Albert Cuyplaan 17

Woudenberg

RUIME TUSSENWONING OP RUSTIGE LOCATIE
Aangeboden: Op een groene, open locatie in de Utrechtse gemeente Woudenberg is een ruime tussenwoning voor u beschikbaar. De woning is gelegen in een verkeersluwe ‘woonwijkomgeving’ met vrij uitzicht op een groenstrook. Er is ruimschoots parkeergelegenheid beschikbaar. De voor het grootste deel betegelde achtertuin is keuring onderhouden en heeft beplante borders en veel groenblijvende struiken.

Indeling
Begane grond In de entreehal bevinden zich de toiletruimte, de meterkast en de toegang tot de woonkamer. Het zitgedeelte van de woning is aan de voorzijde en heeft uitzicht over de openbare groenstrook. Door de aanwezigheid van grote ramen is er veel natuurlijk daglicht. Het eetgedeelte is aan de achterzijde met daaraan grenzend de halfopen keuken. Deze is in een L-vormige opstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, een vaatwasmachine, een koelkast en een gasfornuis met afzuigkap. Via de keuken is de tuin bereikbaar. In de woonkamer is de trap naar de bovenverdiepingen.

1ste verdieping
Vanaf de overloop van deze verdieping zijn drie slaapkamers bereikbaar. De geheel betegelde badkamer heeft een royale inloopdouche, een 2de toilet en een wastafel. Hier zijn ook de aansluitingen voor het witgoed. Op de overloop staat nog een extra inbouwkast voor berging en opslag.

2de verdieping
Een vaste trap brengt u op de 2de verdieping met een voorzolder voor de opstelplaats van de Cv-ketel en veel extra bergruimte. Er is een ruime vierde slaapkamer met dakkapel en veel berg- en opslagruimte.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk aangezien alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels en sport- en recreatiemogelijkheden, op loop-fietsafstand zijn bereikbaar. Ook de uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij gesitueerd.

Bij het opstellen van de koopovereenkomst wordt gebruik gemaakt van de niet-zelfbewoningsclausule.

Samengevat
Een goed onderhouden, praktische tussenwoning op een gunstige locatie moet u zeker van dichtbij gezien hebben. Niets staat u in de weg om een bezichtiging aan te vragen.