Koningslaan 8

Woudenberg

KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE JAREN ’30 WONING MET ROYALE GARAGE

Algemeen
Beschikbaar: een charmant ingerichte vrijstaande woning met authentieke jaren ’30 accenten, gelegen in een rustige, verkeersluwe woonwijk in de Utrechtse gemeente Woudenberg. De woning is uitermate uniek te noemen door de slaap- en badkamer op de begane grond. Er is eveneens een geïsoleerde vrijstaande, ruime garage met daarboven een extra werk/hobby ruimte. Geschikt voor kantoor-aan-huis. U heeft een eigen royale oprit voor meerdere auto’s. De geheel omsloten, diepe achtertuin heeft een gazon, diverse fruitbomen en een goede zonligging. Het totale perceel van de woning is maar liefs 690 m².

Indeling
In de entreehal bevinden zich een garderobe, een toilet met glas-in-lood raampje, de meterkast en een open opgang naar de bovenverdieping.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer met een erker aan de voorzijde en een door en-suite deuren afgescheiden eetkamer aan de achterzijde. De woonkamer wordt extra gezellig door de authentieke schouw met houtkachel. De eetkamer heeft openslaande deuren naar een terras, heerlijk om tijdens zonnige dagen de woonruimte te vergroten en te verbinden met het buitenleven.
De woon- en eetkamer hebben een recent aangebrachte betonnen vloer met vloerverwarming.

Grenzend aan de eetkamer is de keuken en een bijkeuken met een vaste kast voor extra bergruimte en de witgoedaansluitingen. Beiden voorzien van een mooie tegelvloer. Vanuit deze bijkeuken is ook de tuin bereikbaar. Via een tweede hal zijn zowel de twee slaap-werkkamers als de badkamer bereikbaar. De royale masterbedroom geeft uitzicht over de tuin, hoe heerlijk is dit wakker worden met dit mooie uitzicht. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een douchegelegenheid, tweede toilet en wastafel. De tweede kamer kan gebruikt worden als slaap-werk- of chill kamer. Deze kamer is straatgericht met eigen opgang en daardoor eenvoudig te gebruiken voor bijvoorbeeld een praktijk aan huis.

1ste verdieping
Via de overloop zijn de twee slaapkamers bereikbaar, waarvan een met een vaste kast. Deze verdieping beschikt eveneens over een badkamer. Deze badkamer heeft verrassend veel lichtinval door de daar geplaatste ramen en is voorzien van een ligbad, een separate douche en wastafel en geeft de garantie van vele ontspannende uurtjes. Bovendien is er een werkkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Op de overloop van deze verdieping is een vlizotrap naar een ruime berg- en opslag zolder.

Indeling garage met kantoorruimte
Boven de vrijstaande garage is een kantoorruimte gecreëerd met een extra toilet en een keukenblok. Ideaal voor een mancave, yogaruimte of handig voor een ZZP’er: Opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte op de eerste verdieping.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning is aantrekkelijk op loop- en fietsafstand van alle openbare voorzieningen, zoals scholen, winkels, sport- en recreatiemogelijkheden en ook een huisartsenpraktijk. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn goed bereikbaar.

Extra informatie
• Veel authentieke details zoals: en suite deuren, houtkachel en hoge plafonds
• Origineel glas-in-lood (gevat in dubbelglas)
• Totaal vier slaapkamers
• Levensloop bestendig

Samengevat
Een zeer multifunctioneel ingerichte woning met mogelijkheid voor een praktijk-aan-huis en/of levensloopbestendig wonen. Zeer de moeite waard om in detail kennis te komen maken met deze woning. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.