Nijverheidsweg 42a

Woudenberg

RUIM APPARTEMENT MET GROOT TERRAS

Aan de rand van het centrum van Woudenberg en aansluitend aan de nieuwe wijk ‘Het Groene Woud’, staat een ruim appartement op de eerste en tweede verdieping op u te wachten. Het appartement ligt aan een geheel gerenoveerde straat en ook de ingang naar het appartement is opnieuw bestraat en aangelegd.

Begane grond
Op de begane is de entreehal naar de eerste woonlaag. In deze hal is er voldoende ruimte om een fiets te stallen.

1e verdieping
De hal geeft toegang tot lichte woonkamer met veel natuurlijke daglicht toetreding door de vele, grote raampartijen. De woonkamer is gedeeltelijk voorzien van elektrische vloerverwarming en heeft een gezellige houtkachel. Er is rondom vrij uitzicht. Tevens is daar toegang tot een overdekt terras voorzien van zonwerend glas.
De woonkamer loopt naadloos over in de open keuken welke een L vormige opstelling heeft met diverse inbouwapparatuur.
Vanuit de hal is eveneens de toiletruimte bereikbaar. Een praktische inbouwkast voorziet in extra bergruimte, Op deze verdieping ligt aan de achterzijde de ruime ouderslaapkamer met inbouwkast. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde. De moderne badkamer met (stort)douche en wastafel met design waskom maakt deze verdieping compleet.

2e verdieping
Op een tweede verdieping heeft u nog twee ruime slaap- of werkkamers, die beide voorzien zijn van dakramen met horren. De afwerking met schotten zorgt voor veel extra opslagruimte. Tussen beide slaapkamers bevindt zich een aparte inpandige ruimte met de cv-ketel en extra bergruimte.

Samenvattend: een royale appartement met fijn balkon. Maak een afspraak en overtuig uzelf.