Paterplantsoen 7

3931 GD Woudenberg

BENT U OP ZOEK NAAR EEN WONING MET GROEN, ENERGIENEUTRAAL EN EEN UITVOERING MET VEEL EXTRA VOORZIENINGEN?

Dit appartement is dat echt iets voor u. Het appartement is een onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex waarvan deze woning op de eerste verdieping is gesitueerd met een royaal terras/balkon op het zuiden en de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.

Deze woning is vanuit de parkeerkelder te bereiken met de trap en of de aanwezige lift.

In de parkeerkelder is voor deze woning een afsluitbare garageberging en/of hobbyruimte beschikbaar welke bereikbaar is middels een loopdeur en een automatische te openen roldeur. In de open ruimte van de kelder kunt u eventueel uw tweede auto parkeren en wanneer bezoek van eventueel familie of vriend zich meld mag deze ook gebruik maken van de parkeervoorziening.

De garageberging is voorzien van een elektra aansluiting oplaadpunt voor een elektrische personenwagen. Teven zijn de appartementen voorzien van een warmtepomp en is het dak voorzien van zonnepanelen waardoor energieneutraal wonen mogelijk is.

Steekwoorden die het appartement goed beschrijven zijn; zeer veel lichtinval door het gebruik van grote raampartijen en schuifpuien. Gebruik van duurzame materialen met aan de buitenzijde steenstrippen afgewisseld met houten verticale delen

Heeft u altijd al aan de rand van Woudenberg willen wonen, in een groene omgeving? Dan is dit senioren nieuwbouwappartement echt iets voor u. Het betreft een kleinschalig appartementencomplex waar twee appartementen op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping beschikbaar zijn. Natuurlijk zijn de appartementen op de eerste verdieping bereikbaar via een lift.
Het gehele complex wordt onderkelderd. In deze ruimte krijgt u een afsluitbare garage met berging. Tevens zijn er nog extra parkeerplaatsen beschikbaar. Vanuit de parkeerkelder is met de lift uw appartement bereikbaar.
De appartementen op de begane grond krijgen een terras en de appartementen op de verdieping een royaal balkon.
De appartementen worden voorzien van een warmtepomp en PV panelen, zodat u energieneutraal woont.
Steekwoorden die het appartement goed beschrijven zijn: zeer veel lichtinval door het gebruik van grote raampartijen en schuifpui. Gebruik van duurzame materialen. Metselwerk gecombineerd met hout afwerking.

Appartement op de eerste verdieping (type C)
Dit betreft een hoekappartement. Vanuit de lift kunt u zo doorlopen naar uw appartement. Via de hal komt u in uw woonkamer, waar de keuken in een L-vormige opstelling kan worden geplaatst. Uw woonkamer heeft een schuifpui naar het ruime balkon. Er is een tussenhal die toegang geeft tot de royale badkamerruimte, toiletruimte en grote slaapkamer. U heeft de mogelijkheid een tweede slaap- of werkkamer te creëren.

Overige informatie:
* De woning heeft een energielabel A++++
* De woning is voorzien van triple isolatieglas
* De woning is energie leverend
* De woning is voorzien van automatisch bedienbare deuren
* Aparte berging met garage
* De woning wordt opgeleverd zonder keuken, sanitair, vloerafwerking en schilderwerk binnen
* De woning is voorzien van zonnepanelen, aansluiting laadpunt auto en accupakket
* De tuin is omgeven door een beukenhaag

Desgewenst kunt u met een koperbegeleider uw woning helemaal gebruiksklaar laten opleveren.
Is een appartement in dit kleinschalige senioren complex iets voor U? Bel of mail ons voor een afspraak!

Let op! De bijgevoegde foto's zijn van de modelwoning om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden.
Tijdens de bezichtiging heeft u gelegenheid om bij deze modelwoning te komen kijken om een goede impressie te krijgen.

LET OP: de vraagprijs dient gezien te worden als vanaf prijs.