Paterplantsoen 7

Woudenberg

BENT U OP ZOEK NAAR EEN WONING MET GROEN, ENERGIENEUTRAAL EN EEN UITVOERING MET VEEL EXTRA VOORZIENINGEN?

Let op! U bent iedere zaterdag welkom van 12:00 - 14:30 om bij de woningen (en de modelwoning) binnen te kijken.
De genoemde vraagprijs is een vanaf biedprijs!

Heeft u altijd al aan de rand van Woudenberg willen wonen, in een groene omgeving? Dan is dit nieuwbouwappartement echt iets voor u. Het appartement is een onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex waarvan deze woning op de eerste verdieping is gesitueerd met een royaal terras/balkon op het zuiden en de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.
Deze woning is vanuit de parkeerkelder te bereiken met de trap en of de aanwezige lift.

In de parkeerkelder is voor deze woning een afsluitbare garageberging en/of hobbyruimte beschikbaar welke bereikbaar is middels een loopdeur en een automatische te openen roldeur. In de open ruimte van de kelder kunt u eventueel uw tweede auto parkeren en wanneer bezoek van eventueel familie of vriend zich meld mag deze ook gebruik maken van de parkeervoorziening.

De garageberging is voorzien van een elektra aansluiting oplaadpunt voor een elektrische personenwagen. Teven zijn de appartementen voorzien van een warmtepomp en is het dak voorzien van zonnepanelen waardoor energieneutraal wonen mogelijk is.

Steekwoorden die het appartement goed beschrijven zijn; zeer veel lichtinval door het gebruik van grote raampartijen en schuifpuien. Gebruik van duurzame materialen met aan de buitenzijde steenstrippen afgewisseld met houten verticale delen.

Dit betreft een hoekappartement. Vanuit de lift kunt u zo doorlopen naar uw appartement. Via de hal komt u in uw woonkamer, waar de keuken in een L-vormige opstelling kan worden geplaatst. Uw woonkamer heeft een schuifpui naar het ruime balkon. Er is een tussenhal die toegang geeft tot de royale badkamerruimte, toiletruimte en grote slaapkamer. U heeft de mogelijkheid een tweede slaap- of werkkamer te creëren.

Overige informatie:
* De woning heeft een energielabel A++++
* De woning is voorzien van triple isolatieglas
* De woning is energie leverend
* De woning is voorzien van automatisch bedienbare deuren
* Aparte berging met garage
* De woning wordt opgeleverd zonder keuken, sanitair, vloerafwerking en schilderwerk binnen
* De woning is voorzien van zonnepanelen, aansluiting laadpunt auto en accupakket
* De tuin is omgeven door een beukenhaag

Let op! De bijgevoegde foto's zijn van de modelwoning om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden.
Tijdens de bezichtiging heeft u gelegenheid om bij deze modelwoning te komen kijken om een goede impressie te krijgen.