Stationsweg West 68

Woudenberg

KARAKTERISTIEKE WONING MET 4 SLAAPKAMERS

Algemeen
Op een groene, rustige locatie aan één van de mooiste straten van Woudenberg ligt deze karakteristieke twee-onder-één kapwoning op u te wachten. De woning toont prachtige glas-in-loodramen met fraaie details en een ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
In de op het zuiden gerichte tuin ligt een volledig betegeld terras en staat een uitgebouwde stenen garage, ideaal voor het opbergen van de fietsen, gereedschap of parkeerplek voor de auto. De totale grootte van het perceel is circa 508 m²

Indeling
Begane grond
In de sfeervolle entreehal ligt een prachtige, zwart-wit geblokte linoleumvloer en is ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning vindt u een lichte woonkamer met en een erker met glas-in-loodramen. Via en suite deuren komt u in de achterkamer welke is ingericht als woonkeuken, ook deze ruimte heeft een fraaie houtkachel. De keuken heeft een l vormige opstelling met een 5-pits gasfornuis, vaatwasmachine, inbouwkoelkast en combi-oven/magnetron.

Bovenverdieping
Via de overloop van de bovenverdieping heeft u toegang tot aan de achterzijde gelegen ouderslaapkamer, deze heeft een wastafel en inbouwkast. Daaraan grenzend is een volledig betegelde badkamer met toilet, wastafel, douchevoorziening, designradiator en de witgoedaansluitingen. Aan de achterzijde ligt ook nog de tweede slaapkamer. Vanaf een tweede overloop zijn de overige twee slaapkamers bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning ligt een groot balkon met vrij uitzicht op de omliggende woonomgeving.

Gezien het feit dat de woning aan Stationsweg west 68A ook te koop staat is er een mogelijkheid om deze twee woningen te combineren tot woonhuis met mantelzorg woning. De woning aan Stationsweg west 68A heeft namelijk een slaap- en badkamer op de begane grond. Er is eenvoudig binnenhuis een verbinding tussen beide woningen te realiseren.

NB: De laatste drie foto's geven een weergave van een mogelijke tuininrichting.

Samengevat
Deze karakteristieke twee onder 1 kapwoning moet u echt snel gaan bezichtigen. U zult zeker niet worden teleurgesteld. Maak nu een afspraak.