Stationsweg West 68a

Woudenberg

KARAKTERISTIEK WONEN IN GROEN WOUDENBERG

Aangeboden: Karakteristieke 2-onder-1 woning op een verkeersluwe, groene locatie in de gemeente Woudenberg. Als extra heeft deze woning een slaap- en badkamer op de begane grond. De woning is gelegen in een van de aantrekkelijke woonwijken van Woudenberg en heeft een eigen oprit geschikt voor meerdere auto's. Aan de zijkant van de woning is een volledig betegeld terras met een prachtige royale veranda waarin een houtkachel. Aan de achterzijde van de woning heeft u een stenen berging voor de tuinspullen en fietsen.

Indeling
Begane grond
Na de entree treft u een lichte woonkamer met een sfeerrijke openhaard en een keuken met een losstaand gasfornuis en voldoende bergkastjes. In de daaraan grenzende bijkeuken zijn de witgoed aansluitingen en bergruimte. Volledig betegelde toiletruimte. Op de begane grond is de ruime en lichte slaapkamer met inbouwkast en de volledig betegelde badkamer met douche voorziening en wastafel. Separate opslagruimte met de ketelopstelling.

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping bevindt zich aan de voorzijde van de woning een tweede slaapkamer met wastafel en een toiletruimte.

Locatie
Woudenberg ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Uitvalswegen naar grote steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn goed bereikbaar. Het dorpscentrum ligt op loop- en fietsafstand en ook essentiële openbare voorzieningen zoals basisscholen, vervoer, sport en recreatie ( het Henschotermeer en Landgoed Den Treek ) zijn dichtbij.

Gezien het feit dat de woning aan Stationsweg West 68 ook te koop staat is er een mogelijkheid om deze twee woningen te combineren tot woonhuis met mantelzorg woning. Doordat deze woning een slaapkamer en badkamer heeft op de begane grond is deze uitermate geschikt als mantelzorgwoning. Er is eenvoudig binnenhuis een verbinding tussen beide woningen te realiseren.

Samengevat
Bent u op zoek naar een karakteristieke woning op een rustige en groene locatie en slaap- en badkamer op de begane grond?. Maak dan snel een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen door deze woning!