Thorbeckelaan 2

Woudenberg

HOEKWONING MET ROYAAL PERCEEL IN VERKEERSLUWE GROENE WOONWIJK

Algemeen
Beschikbaar: Hoekwoning met royaal perceel in verkeersluwe en groene woonwijk in de Utrechtse gemeente Woudenberg. De goed onderhouden en volledig geïsoleerde hoekwoning heeft een flinke oprit met ruimte voor drie auto’s en een royale garage welke grenst aan ruime stenen berging welke over de gehele breedte van de achtertuin is gebouwd. De tuin is betegeld en heeft beplante borders. Zeer aantrekkelijk is de royale extra zij-tuin
De woning ligt aan de rand van het dorp en is gelegen aan de uitvalswegen naar de A28 en A12. De locatie is ideaal voor kinderen en op loopafstand van het dorpscentrum met alle openbare voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportverenigingen. Binnen enkele minuten wandelt u in de bosrijke Landgoederen Geerestein en Den Treek en ook het Henschotermeer is nabij.

Indeling begane grond
De entreehal heeft een half betegeld toilet met ventilatieraampje en de trapopgang naar de bovenverdiepingen en biedt toegang tot de woonkamer en keuken. De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een praktische bergkast. Aan de achterzijde is de eettafel geplaatst. Vanuit de woonkamer kunt naar de dichte keuken. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over een vaatwasmachine, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een oven en een magnetron. In de keuken is de kelder met de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een praktische inbouwkast voor de keukenspullen en de boodschappen. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

1e verdieping
Op de overloop van de eerste verdieping, met een inbouwkast, bevinden zich aan de voorzijde een slaapkamer met een inbouwkast en de badkamer welke grotendeels is betegeld en is voorzien van een tweede toilet, een wastafel, een douchevoorziening en een ventilatieraam. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer met een inbouwkast en een derde slaapkamer welke nu in gebruik is als waskamer met de witgoedaansluitingen.

2e(zolder)verdieping
Via de vaste trap komt u op de ruime zolderverdieping. Hier bevindt zich de cv-ketel. Er is een dakraam en voldoende ruimte voor opslag. Eventueel is er hier de mogelijkheid een dakkapel te plaatsen en een extra (werk) kamer te realiseren.

Samengevat
Een hoekwoning met grote tuin in een rustige woonomgeving. Bezichtigen raden wij u aan om uzelf te kunnen overtuigen van deze woonkans. Maak snel een afspraak.

Gezien de leeftijd van de woning kunnen er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in de woning. Bij de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.