Voorstraat 30B

Woudenberg

MODERN APPARTEMENT OP GOEDE LOCATIE
Algemeen
Vrij gekomen: een driekamer appartement in een klein appartementencomplex van drie appartementen die in 2020 is gebouwd. Het appartement -in de Utrechtse gemeente Woudenberg- is centraal gelegen in de bruisende dorpskern.
Het bouwjaar staat garant voor hoogwaardige materialen, is volledig geïsoleerd en heeft als extra vier zonnepanelen. Het appartement is verder voorzien van vloerverwarming onder een fraaie pvc-vloerbedekking en heeft een luxe uitstraling.

Indeling Complex
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is ook per lift bereikbaar.
De centrale entree van het complex heeft naast de liftvoorziening en het trappenhuis, de brievenbussen en een video-telefoon installatie.

Indeling appartement
De ruime entree ligt centraal in het appartement. Het appartement heeft een toilet met wandcloset en fonteintje. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en heeft grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. De open keuken in een L vormige opstelling, is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwkeukenapparatuur, biedt veel kastruimte en heeft een strakke, moderne uitstraling. Vanuit de hal heeft u toegang tot twee slaapkamers. Een moderne, geheel betegelde badkamer heeft een inloopdouche met rainshower en een wastafelmeubel.
In het appartement is tevens een inpandige berging met de witgoedaansluitingen en de opstelplaats voor de Cv-ketel

Extra informatie
• Volledige airconditioning.
• Buiten berging met betonnen vloer en afgewerkt met gewolmaniseerde rabat en een plat dak. De berging heeft een lichtpunt- en schakelaar en wandcontactdoos.
• Balkon op het zuiden.
• Het appartement is volledig en luxe afgewerkt en u kunt het direct bewonen.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De centrale ligging van de woning biedt u alle openbare voorzieningen, winkels en horeca. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij bereikbaar, alsmede sport- en recreatiemogelijkheden.

Samengevat
Dit appartement is een unieke kans om te genieten van hoogwaardig wonen in een kleinschalig complex met alle gewenste comfort. Maak dus snel een afspraak voor een bezichtiging