Voorstraat 34

Woudenberg

RUIME GEZINSWONING IN HART VAN HET DORP

Algemeen
Voor u beschikbaar: Royale twee-onder één kapwoning in de dorpskern van de Utrechtse gemeente Woudenberg. Een ideale gezinswoning met vier slaapkamers. U heeft een eigen achterom welke leidt naar de achtertuin

Indeling begane grond.
In de entreehal bevinden zich een toilet, de trapopgang naar de bovenverdieping en de toegang tot een kelder en de woonkamer met diverse inbouwkasten. De ramen zijn voorzien van screens. Er is vrij uitzicht op gezellige winkelstraat. Vanuit de hal is er ook toegang tot een L-vormige woonkeuken met diverse inbouwkeuken apparatuur. Achter de keuken is een bijkeuken, ook voorzien van inbouwkasten. Vanuit deze bijkeuken is er toegang tot een terras aan de achterzijde van de woning.

Bovenverdieping
Vanuit de overloop op de bovenverdieping zijn de vier slaapkamers bereikbaar.
Er zijn twee slaapkamers aan de voorzijde. De tweede slaapkamer heeft een eigen wastafel en ook een inbouwkast. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ruim. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. In de badkamer is een douchevoorziening, een wastafelmeubel en een designradiator.

Woonomgeving
Woudenberg is een groene gemeente op de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van de woning in de dorpskern is op loop- en fietsafstand van alle openbare voorzieningen, zoals scholen en sport- en recreatiemogelijkheden, zoals Landgoed Den Treek en Het Henschotermeer. Ook de snelle uitvalswegen naar steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn dichtbij bereikbaar.

Samengevat
Voor wie graag in de dagelijkse reuring van een dorpsstraat woont is dit een buitenkans. Vraag snel een bezichtiging aan.