Voorstraat 44a

Woudenberg

TWEE – KAMERAPPARTEMENT IN HART VAN WOUDENBERG

Algemeen
Aangeboden: In een appartementencomplex in de dorpskern van de Utrechtse gemeente Woudenberg is een gezellig 2-kamerappartement vrijgekomen, welke uitstekend geschikt is voor starters of alleenstaanden. Het appartement bevindt zich op de bovenste (2e) verdieping en is bereikbaar via de centrale hal met brievenbussen en trapopgang. Het appartement heeft een loggia op het zuiden.

Indeling appartement
De entreehal geeft toegang tot een vaste kast voor bergruimte, de opstelling van de Cv-ketel en een mechanische ventilatie. De hal leidt naar de woonkamer die aan de voorzijde van het appartement is gesitueerd en biedt vrij uitzicht over de Voorstraat. De woonkamer heeft een schuifpui naar de loggia op het zuiden en een extra dakraam voor veel lichtinval.
De open keuken met keukenblok, is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasmachine en een spoelbak.

De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en heeft een dakraam. De badkamer heeft een douche voorziening, een wastafelmeubel en een toilet. Hier zijn ook de witgoedaansluitingen.
Met uitzondering van de badkamer en de slaapkamer is het gehele appartement voorzien van een laminaatvloerbedekking.

Extra informatie
In de koop is inbegrepen het twee/zestiende onverdeelde aandeel in het middenterrein met uitweg en de in de onderbouw gelegen berging

Woonomgeving
De locatie is in het hart van de gemeente Woudenberg. Alle openbare voorzieningen zijn praktisch op loopafstand, waaronder winkels en scholen. De gemeente ligt in de Utrechtse Heuvelrug en biedt ruime mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Ook de uitvalswegen naar omringende steden zoals Amersfoort en Utrecht zijn snel bereikbaar

Samengevat
Een prima woonbestemming voor een comfortabele woonbeleving.
Bezichtigen? Doen. Maak snel een afspraak.