Radonweg 22

Amersfoort

Functionele kantoorruimte te huur op industrie terrein de Isselt in Amersfoort!

Op deze goed bereikbare locatie bieden wij twee kantoorruimtes te huur aan. Een unieke kans om uw kantoor te vestigen op een van de betere locaties in Amersfoort.

De kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping en hebben een aantal gedeelde voorzieningen zoals een keuken en toiletruimte, daarmee profiteert u van gemak en kosten efficiëntie.

De eerste kantoorruimte heeft een afmeting van circa 50 m² en is verdeeld in twee separate ruimtes van circa 25 m². Welke door een wand en toegangsdeur van elkaar gescheiden zijn.
Daarnaast is er een tweede kantoorruimte beschikbaar van circa 34 m². Beide kantoren zijn voorzien van een grote raampartij, waardoor er veel daglicht toetreding is. Het plafond bestaat uit een systeem plafond met armaturen.

Voor het bedrijfspand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie
Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein "De Isselt" en is zeer goed bereikbaar zowel per auto als openbaarvervoer. Met directe verbindingen naar de A1 en een snelle verbinding naar de
A28 (Utrecht - Zwolle).

Metrage
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

BTW clausule
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Huurperiode
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.