Haarbos 7h

Maarsbergen

Op een zeer goed bereikbare locatie in een kleinschalig bedrijvencomplex is te huur een in 2020 gebouwde bedrijfsunit met op de begane grond circa 134 m² en op de verdieping circa 130 m².
De bedrijfsunit ligt op het bedrijventerrein Haarbos.
De goed geïsoleerde bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur met de afmeting van 4,00 m breedte bij 3,20 m hoogte. Separate toegangsdeur naar zowel begane grond als de verdieping. De begane grondvloer heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.500 kg/m². De verdiepingsvloer heeft een nuttige vloerbelasting van 500 kg/m². Beide vloeren zijn vlak afgewerkt door middel van vlinderen.

INDELING:
Begane grond: bedrijfsruimte/opslag is voorzien van meterkast, toiletruimte en klein keuken blokje met boiler voor de warmwater voorziening. Op de begane grond is er als extra een sparring gemaakt om (eventueel) goederen naar de eerste verdieping te transporteren.
Trap naar 1ste verdieping opslagruimte, deze is geschikt te maken als kantoorruimte en heeft aan de voorgevel een glazen pui die zorgt voor voldoende daglicht toetreding. Zowel de begane grondvloer als de verdiepingsvloer zijn geheel voorzien van vloerverwarming.

HUURPRIJS:
€ 1.850,00 excl. BTW per maand. Er dient een waarborgsom ter grootte van twee maanden (bruto)huur te worden gestort. Voorschot voor nutsvoorzieningen wordt nog nader bepaald..

LOCATIE:
Het bedrijventerrein Haarbos is zeer goed bereikbaar en ligt in de directe nabijheid van de belangrijke verbindingsweg N226 en de A12 richting Utrecht en Arnhem..

BIJZONDERHEDEN
- Beschikking over twee parkeerplaatsen
- Gasloos
- Stroomvoorziening 3 x 25A
- Ruimtes zijn naar eigen inzicht in te delen
- Milieucategorie tot en met 3.2